Masteropleiding in marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masteropleiding in marketing, 120 ECTS

Het doel van dit programma is om studenten een grondig inzicht te verschaffen in consumentengedrag, kennis van de hulpmiddelen en technieken die ze kunnen gebruiken om informatie over consumenten en concurrenten te verzamelen en te analyseren, en ervaring met het nemen van beslissingen op directieniveau op het gebied van marketing Management.

Het programma benadrukt het toegepaste gebruik van [analytische] technieken en hands-on ervaring bij het ontwerpen en implementeren van marketingstrategieën in competitieve omgevingen door middel van een evenwichtig gebruik van cases, online simulatie, statistische softwarepakketten en actuele veldwerkervaring.

Dit is aantrekkelijk voor werkgevers die kandidaten nodig hebben met [analytische en leidinggevende] capaciteit in de competitieve markten van vandaag. Het programma is ook een geschikte basis om te werken in functies op een hoger niveau in organisaties, bedrijven en overheids- en niet-gouvernementele instellingen.

Opleidingsniveau: voortzetting programma.

Studies in het buitenland en stage

Bij Umeå School of Business, Economics and Statistics ( USBE ) krijgt internationalisatie hoge prioriteit. Er zijn voldoende mogelijkheden om naar het buitenland te gaan om te studeren. De omgeving op de business school is ook steeds internationaler, zowel voor studenten als docenten met een internationale achtergrond.

Als student aan een van de masterprogramma's op USBE kun je één semesterstudie in het buitenland aanvragen bij een van onze 70 partneruniversiteiten. Het is ook mogelijk om een ​​bedrijf te vinden en een stage te lopen voor 2 maanden ergens in de wereld.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het programma hebben verworven kennis geschikt voor een carrière op het gebied van marketing, zowel als generalisten en als specialisten. Zij zullen marktonderzoeken kunnen plannen, uitvoeren en analyseren. Dit is aantrekkelijk voor werkgevers die kandidaten nodig hebben met managementcapaciteit in de concurrerende markten van vandaag.

Het programma is ook een geschikte basis om te werken in staffuncties op een hoger niveau in grote internationale bedrijven. Afgestudeerden komen ook in aanmerking voor het aanvragen van PhD-studies na het eerste jaar.

Studententevredenheid

Umeå University staat in de top van Europa op het gebied van studententevredenheid volgens de resultaten van vorig jaar van de International Student Barometer Hier maak je onder andere deel uit van een Buddy-groep die je laat kennismaken met Zweedse activiteiten.

AACSB Geaccrediteerd

USBE is een internationaal erkende bedrijfsschool onder AACSB. Wij behoren tot de 5% van de Business Schools in de wereld met deze accreditatie gericht op kwaliteitsmanagement.

Toelatingseisen

Algemene vereisten

Om in aanmerking te komen voor USBE bij onze masteropleidingen hier op USBE hebt u een bachelordiploma nodig met een major in bedrijfsadministratie van 180 ECTS (drie jaar fulltime studie), dat moet bevatten:

• 90 ECTS (anderhalf jaar voltijdstudie) in Bedrijfskunde.

Onderwerpen kunnen in verschillende landen anders worden gedefinieerd. Voorbeelden van cursussen die wij beschouwen als onderdeel van het vakgebied van bedrijfskunde zijn Accounting, Finance, Controlling, Management, Marketing, Logistiek en Ondernemerschap.

Taalvaardigheden vereist

Studenten moeten speciale Engelse toelating hebben die gelijk is aan Engels B van het Zweedse gymnasium. Dit wordt meestal getoond met een internationaal erkende test van Engelse taalvaardigheid.

Specifieke vereisten

De masteropleiding Marketing heeft speciale vereisten:

90 ECTS (anderhalf jaar voltijdstudie) in bedrijfskunde (inclusief ten minste 7,5 ECTS-marketing) en 7,5 ECTS van basisniveau statistieken / wiskunde (statistieken wordt aanbevolen).

Selectiecriteria en kennisgeving van toelatingsstatus

Toelating wordt op een concurrerende basis verleend. De selectiecriteria zijn het GMAT-resultaat (Graduate Management Admissions Test).

Als je geen GMAT-testresultaat hebt, kom je nog steeds in aanmerking om het programma aan te vragen (Master's Program in Accounting), maar wordt het gerangschikt naar kandidaten met een GMAT-resultaat en naar het aantal studiepunten dat je hebt.

De stad Umeå

Met 115 000 inwoners (waarvan 30 000 studenten zijn) biedt Umeå de mogelijkheid om kwalitatief hoogstaand onderwijs en een goede tijd te krijgen. De stad is groot genoeg om veel activiteiten te hebben, maar klein genoeg om met de fiets de meeste interessante dingen te bereiken. Het is ook een van de steden in Zweden met de laagste criminaliteitscijfers.Een ding dat veel studenten aantrekt, is het sportcentrum IKSU (het grootste in Noord-Europa met 5000 bezoekers per dag !!!!) met activiteiten variërend van sportschool, verschillende groepstrainingen en zwemmen tot verschillende balspelen waaronder voetbal, basketbal, floorball squash-, badminton- en indoor beachvolleybal.

Mooie schone natuur op korte afstand van de stad.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Umeå School of Business, Economics and Statistics (USBE) is a campus school and has over 170 employees including about 90 PhDs and researchers. The activities consist of research and teaching in Busin ... Lees meer

Umeå School of Business, Economics and Statistics (USBE) is a campus school and has over 170 employees including about 90 PhDs and researchers. The activities consist of research and teaching in Business Administration, Economics and Statistics. The School offers seven master’s programs, four graduate programs, two undergraduate programs and courses. We have more than 2000 students going through our programs/year. Lees Minder
Umeå , Edinburgh , Milaan + 2 Meer Minder