Masteropleiding in Business Analytics, Engineering Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

We leven in een wereld vol informatie en gegevens, en we hebben geschikte vaardigheden nodig om deze gegevens te beheren en te gebruiken.

Bedrijfsanalyse is een vakgebied dat gegevens, statistische analyse, informatietechnologie en kwantitatieve methoden combineert. Deze worden allemaal samengevoegd om alle mogelijke scenario's te onderzoeken om beredeneerde en onderzochte beslissingen te nemen. Computergebaseerde modellen zorgen ervoor dat besluitvormers de uitkomsten van hun beslissingen in verschillende scenario's kunnen zien.

Het masterprogramma in Business Analytics leidt experts op in analyse en besluitvorming met inzicht in het zakelijke landschap en de behoeften van industriële bedrijven en commerciële en openbare organisaties.

Je studies in dit programma zullen zich richten op theoretische kennis van en technische vaardigheden in relevante bedrijfsanalysemethoden, waaronder data-analyse, modellering, simulatie en besluitvorming met meerdere criteria, en op het praktische gebruik van de methoden op real-world data in een real-world zakelijke of branchecontext. De software en tools die tijdens de cursus worden toegepast, zijn standaard in de branche.

Het programma combineert studies op het gebied van industrieel management, bedrijfsfinanciën, informatica en toegepaste wiskunde op een unieke manier en biedt een zeer krachtige combinatie van kennis.

Leerresultaten

Als afgestudeerde van dit programma heb je een goed begrip van verschillende analysemethoden en beslissingsondersteunende methoden, solide hands-on ervaring in het gebruik van relevante software om echte problemen op te lossen, en de competentie om te werken in ontwikkeling en experttaken.

Tijdens dit programma verwerf je:

  • professionele vaardigheden om digitale bedrijfsanalysemethoden en software te gebruiken om zaken te vernieuwen; je leert data-analyse en machine learning-methoden toe te passen om industriële en zakelijke problemen op te lossen;
  • competentie om industriële en bedrijfsprocessen te modelleren en simulatieanalyses uit te voeren om deze processen te bestuderen en te verbeteren; je kunt projecten beheren op basis van bedrijfsanalyses;
  • managementvaardigheden om logische conclusies te trekken en aanbevelingen te doen in strategische besluitvormingssituaties op basis van output van beslissingsondersteunende methoden en om analyseresultaten te interpreteren en visueel te presenteren.
  • wetenschappelijke kennis om uw competentie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in doctoraatsstudies.

Diploma structuur en studies

De masteropleiding Business Analytics is een tweejarig programma. Het programma leidt tot de graad van Master of Science in Technology, M.Sc. (Tech.), En het is 120 ECTS-credits.

Het programma omvat kern- en geavanceerde specialisatiestudies in bedrijfsanalyses.

  • Kernstudies, 34 ECTS-credits, omvatten cursussen over de achtergrond, basisprincipes en tools van bedrijfsanalyse en bedrijfsontwikkeling, zoals informatiesystemen in bedrijfsbeheer en besluitvorming, gegevensanalyse en simulatie- en optimalisatiemethoden in bedrijfsanalyse.
  • Geavanceerde specialisatiestudies, 56 ECTS-studiepunten, omvatten cursussen over onderwerpen als de basisprincipes van bedrijfsanalyse, big data-analyse, patroonherkenning, statistische analyse, fuzzy data-analyse, fuzzy sets en fuzzy logic, business intelligence en geavanceerde besluitvormingsmethoden.
  • De masterproef , 30 ECTS-credits, is een geavanceerd onderzoeksproject dat tijdens het vierde semester wordt afgerond. De masterproef vereist ongeveer zes maanden voltijds werk.

Carriere vooruitzichten

Als afgestudeerde ben je perfect geschikt voor de teams voor bedrijfsontwikkeling en bedrijfsanalyse van internationale bedrijven en kmo's.

Praktische vaardigheden in business analytics zijn wereldwijd erg gewild - er is een groot tekort aan professionals op het gebied van bedrijfsanalyse op de markt.

Het programma is praktisch en carrièregericht en geeft je een unieke multidisciplinaire opleiding in technologie en zaken, die zeer gewaardeerd wordt in de zakenwereld en de industrie.

Je wordt voorbereid op een carrière in bedrijfsanalyse en analytische bedrijfsontwikkeling, als een analyseprofessional in een industrieel of dienstverlenend bedrijf of als een consultant.

Met de pragmatische vaardigheden die u zult verwerven, is ondernemerschap ook een realistische mogelijkheid.

Hoe aan te vragen

Neem een van de belangrijkste beslissingen voor uw toekomst en studeer bij ons - we beloven dat u uw investering de moeite waard maakt.

Elk jaar start een groot aantal studenten van over de hele wereld met hun studie aan de LUT University .

Waarom wordt u niet een van de volgende die zich bij ons aansluit?

Wees nieuwsgierig. Wees een van ons.

Je kunt je bij deze master aanmelden via het rollende of het reguliere toelatingsproces:

  • Reguliere toelating: 1 december 2020 - 20 januari 2021
  • Rolling toelating: 1 november 2020 - 31 mei 2021
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

LUT University is a pioneering science university in Finland, bringing together the fields of science and business since 1969.

LUT University is a pioneering science university in Finland, bringing together the fields of science and business since 1969. Lees Minder
Lappeenranta , Lahti + 1 Meer Minder