Masteropleiding van de schepping en entertainment interactieve cijferige

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master Programma van Digit Creatie en Entertainment Interactive (Engels onderwezen)

Oprichting Achtergrond

1. Taiwan ontwerp verbetering heeft internationale affirmatie gewonnen

Temidden van kenniseconomie tijdperk, hebben meer en meer succesvolle ondernemingen reeds verschoven organisatie bron van massa productie tot een uniek design en innovatie. Voor het verbeteren van concurrentie op de markt, het verhogen van omzet en winstgevendheid en het vermijden van lage-prijzenoorlog, Taiwan overheid en bedrijven zeer bewust hebben al het concept van het ontwerp agressief meerwaarde bepleit. Taiwan ontwerp-industrie heeft 450 awards gewonnen in 4 grote internationale design awards in Japan G-Mark, USA IDEA, Duitsland iF en Reddot, waaronder 10 hoofdprijzen sinds 2003. Taiwan industrie ontwerp won zelfs 65 awards in Duitsland iF design de concurrentie in 2006, overtreft Japan en Korea en de rangorde van de tweede naast het gastland Duitsland en topping in Azië. Het bewijst Taiwan ontwerpers hebben al bereikt de internationale top niveau en ook "design" is een trend dat Taiwan moet blijven ontwikkelen.

2. Geconfronteerd met internationale concurrentie, moet Taiwan ontwerp-industrie zoeken een doorbraak


Geconfronteerd met internationale concurrentie, moet Taiwan ontwerp-industrie internationaal te ontwikkelen buiten het eiland Taiwan. Taiwan ontwerpers kunnen evolueren van "design importeur" die een ontwerp leerling in "design exporteur", een ontwerp-instructeur. Hoewel het betekent niet dat Taiwan ontwerpers kunnen vervangen ontwikkelde landen ', het unieke design-model ontwikkeld op basis van Taiwan de economische ontwikkeling van de geschiedenis kan een voorbeeld voor de 3e wereld landen.

3. Kenmerken en concurrentie van College van Digit ontwerp

De oprichting van het College van Digit ontwerp voldoet aan dergelijke "digitale inhoud", zoals cijfers uitzending, cultuur esthetiek, entertainment-industrie, kunst ontwerp en de cijfers leren eisen en ontwikkeling afkomstig van internet en digitale technologie in de 21e eeuw om het onderwijs doel van het cultiveren van almachtige voldoen leiderschap talenten, digit ontwerpers van internationale visie en nationaal beleid ontwikkeling en eisen van de industrie te passen en aan premier cijferige leven eisen te voldoen. Het college bedenkt "Mid en Long Term Development Plan" onder "middellange en lange termijn Onderwijs Affair Development Plan" in elk jaar aan het college ontwikkelingsplan te ontwerpen voor de komende 5 jaar. De futuristische ontwikkelingsdoelen in het college zijn zoals in de volgende:


1. Ontwikkel integratieve almachtige leidinggevende talenten die voldoen aan cijfers tijdperk; bieden planning en ontwerp professionele talenten in futuristische digitale topkwaliteit leven


2. Integreer faculteit human resources en bieden dienst met toegevoegde waarde; Inspecteer het platform voor academische theorie onderzoek en praktijk toepassing


3. Vouw college faciliteiten en de bouw van de universiteit kenmerken; karakteriseren de bepaling voor digitale integratie


4. Ontwikkel internationale samenwerking en de communicatie met internationale uitwisseling platforms; oprichting van een internationaal leiderschap Design College

Planningsconcept overzicht

1. Initiëren Engels-onderwijzend masteropleidingen in elke afdeling


Elke afdeling heeft zijn eigen onafhankelijke masteropleiding (Dept. Info van Communicatie, Visual Communication Design en Multimedia & Entertainment Science) met een uitstekende prestatie. Vanwege de volgende redenen, Engels-onderwijzend masteropleidingen nog steeds niet kan worden gestart in een afdeling:

1.) Zoals elk departement ontbeert Engels-onderwijs docenten, is het onmogelijk om genoeg Engels-onderwijs cursussen aan te bieden. Elke docent en hoogleraar heeft al vrij veel werklast. Als een onafhankelijke Graduate Institute werden opgericht, zou dat leiden tot enorme werklast aan de faculteit leden.


2.) De oprichting van een onafhankelijke Engels-onderwijs afgestudeerde instituut kan niet tekens aantrekken van studenten in te schrijven te creëren.
3.) Wij dus van plan om een ​​Engels-onderwijs college tot stand door het integreren van kennis van alle docenten 'om innovatieve cursussen die voldoen aan cijfers trend te creëren. 

2. lezingen en pedagogisch door wederzijdse steun


Alle docenten zullen lesgeven plannen volgens het principe van de "wederzijdse lezingen", zoals de muziek en muziek geluid cursus zal mede worden gedoceerd door twee docenten om wederzijdse ondersteuning te bereiken.

3. Professional afgestudeerde instituut voor internationale studenten


Deze Engels-onderwijs afgestudeerde zal onafhankelijk zijn. Alle cursussen zijn onderworpen aan de regelgeving van beide Ministerie van Onderwijs Zaken en Southern Taiwan University om studenten in staat te winnen accrediteren Engels afstuderen diploma. Deze Graduate Institute zal de internationale studenten die geïnteresseerd zijn in de ontwerpfase te werven en te beginnen internationaal project toelating samenwerking.


4. Alle cursussen beschikbaar voor studenten in 3 afdelingen


Deze Engels-sprekende Graduate Institute zal ook selectief cursussen aan studenten in 3 huidige afdelingen om studenten voor te verhogen en ook creëren uitwisseling tussen lokale en buitenlandse studenten te leren werkzaamheid van studenten te verbeteren en verbreden van de internationale vooruitzicht.

5. Benutting huidige professionele faciliteiten


Naast het voldoen aan basisvaardigheden op de computer eisen, zullen andere professionele faciliteiten worden verstrekt door elke afdeling om nut te verhogen.

Planning inhoud overzicht

(1) Cursussen: Master programma van Digit creatie en interactieve entertainment (volledig Engels onderwijs)


(2) Hosting eenheid: Department of Visual Communication Design, Graduate Institute van Digit ontwerp


(3) Student inschrijving: Buitenlandse studenten (vooral geïnteresseerd in de ontwerpfase)


(4) Graduation credits: 36 studiepunten (met inbegrip van proefschrift of creatie werkt 6credits)


(5) Doel: Het cultiveren van almachtige digit-tijdperk talent en toenemende internationale concurrentie en de superioriteit van het college


(6) Inhoud:
Cursussen in graduate instituut zijn categorieën in 4 grote modules: 「ontwerp theorie module」, 「muziek en geluidseffecten module」, 「multimedia design module」, 「reclame en propaganda module」. Inhoud opleiding wordt beslist door de faculteit leden in elke afdeling.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

STUST was founded in 1969. As of the 2007 academic year, we have a total of four colleges—College of Engineering, College of Business, College of Digital Design, College of Humanities and Social Scien ... Lees meer

STUST was founded in 1969. As of the 2007 academic year, we have a total of four colleges—College of Engineering, College of Business, College of Digital Design, College of Humanities and Social Sciences—25 departments, 11 graduate institutes (which offer 12 Master's programs and 3 doctoral programs), 4 teaching centers and 18 research centers. STUST has over 800 faculty members, and we currently have approximately 18,000 students enrolled, of which over 170 are international students. Our campus is located in the north-eastern suburb of Tainan City on an area of 16 hectares. To our west is Tainan City, and to our east is Yung-Kang City. Our campus is less than 4 km from Tainan’s Railway Station. Our school is truly located in an area with the beauty of the countryside and the convenience of metropolitan life. Lees Minder
Tainan , Taipei + 1 Meer Minder