Lees de Officiële Beschrijving

Master's in strategisch leiderschap naar duurzaamheid (www.msls.se )

Het masterprogramma Strategisch Leiderschap naar Duurzaamheid (MSLS) is een 10-maands transformationeel masterprogramma in Karlskrona, Zweden dat zich richt op het bevorderen van de kennis, vaardigheden en wereldwijde netwerken van studenten om hun capaciteit te vergroten om strategische leiders te zijn in de gezamenlijke oprichting van bloeiende, duurzame samenlevingen.

DE UITDAGING

Het huidige pad van de wereldmaatschappij is onhoudbaar. Tegelijkertijd zijn er spannende mogelijkheden voor nieuwe manieren om vooruitgang te boeken - manieren om menselijke activiteiten in harmonie te brengen met de grotere sociale en ecologische systemen die ons ondersteunen, terwijl we een beter leven voor iedereen bouwen. Hoe veranderen we van koers om deze betere toekomst te creëren?

DE OPLOSSING

We worden de leiders en veranderaars die de wereld nodig heeft. We leren onze complexe wereld beter begrijpen en strategischer en systematischer samenwerken over grenzen, sectoren en disciplines heen. We transformeren de manieren waarop we denken, plannen, maken, handelen en leiden om een ​​levendige, duurzame toekomst te 'co-creëren'.

ONZE UITNODIGING VOOR JOU

Doe mee met ons in een stimulerende, multiculturele en multidisciplinaire setting om je Master's in Strategic Leadership to Sustainability (MSLS) te verdienen. Versterk en ontwikkel uw persoonlijke en professionele leiderschapscapaciteiten om door de complexe duurzaamheidsuitdaging te navigeren:

· Meer informatie over op wetenschap en ervaring gebaseerde methoden om de overgang naar duurzaamheid te leiden.

· Train samen met een zeer diverse groep leeftijdsgenoten uw vaardigheden om deze op samenwerking gerichte, oplossingsgerichte methoden effectief te combineren en te gebruiken.

· Wees welkom in een ondersteunende, wereldwijde gemeenschap van strategische leiders en veranderaars die in een breed scala van sectoren werken.

CURRICULUM

Het MSLS-curriculum draait rond twee geïntegreerde kernthema's:

· Strategische duurzame ontwikkeling (SSD)

· Leading in Complexity (LiC)

In de loop van 10 maanden gaan studenten door een spiraalvormig leerproces dat gericht is op het ontwikkelen van zowel theoretisch inzicht als praktische ervaring met het gebruik van SSD- en LiC-methodologieën om individuen, organisaties en instellingen in staat te stellen en te betrekken om tastbare stappen naar duurzaamheid te zetten.

WIL MEER WETEN?

Ga naar www.msls.se om te ontdekken:

• Onze leeromgeving en programmadetails

• MSLS studentenleven

• De impact van onze alumni op de wereld

• Hoe toe te passen

Bekijk onze video:

https://vimeo.com/189429422

WAT ONZE ALUMNI ZEGGEN OVER MSLS:

"De complexe uitdagingen van onze tijd vereisen dat we samen leren, reflecteren en uit onze silo's komen om gemeenschappelijke oplossingen te vinden. MSLS stelt u in staat om door middel van praktijkervaring de leiderschapsaanpak en het strategische raamwerk dat u leert onmiddellijk toe te passen, om complexe problemen te verwerken. "

Sophia Horwitz / Canada / MSLS 2010 / Mede-directeur en Social Innovation Facilitator bij Co * Lab

"Het inzicht dat ik heb opgedaan met het MSLS-programma over duurzaamheid, ingrijpende veranderingen en het werken in verschillende groepen mensen, is professioneel uiterst waardevol geweest. Ik kan me niet voorstellen dat ik op het gebied van duurzaamheid zou werken zonder de ervaring te hebben gehad. '

Michelle Dyer / VS / MSLS 2006 / directeur, Joint Venture TSA-programmabeheer, American Express Global Business Travel; Stichtend lid, American Express Sustainability Task Force.

Luister en verken meer impactverhalen bij:

www.msls.se/impact

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Blekinge Institute of Technology »

Laatst bijgewerkt op August 28, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
100,000 SEK
- Niet EU / EAA-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019