Masteropleiding Strategie en Internationaal Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De missie van het masterprogramma Strategie en Internationaal Management (SIM) is om studenten te voorzien van de gevorderde kennis van algemeen management die nodig is voor een succesvolle carrière als gerespecteerde en verantwoordelijke managers. De SIM biedt een integrerende en interdisciplinaire aanpak, omdat alleen een benadering van deze aard in staat is om het vermogen te tonen om het hoofd te bieden aan de complexe managementuitdagingen van onze tijd.
Deze aanpak verdiende de eerste SIM in de Financial Times Global Masters in Management Ranking 2011-2017!
leerplan
Het SIM-curriculum combineert de op onderzoek gebaseerde, academische nauwkeurigheid van een Master of Arts met de interactieve aard en praktijkgerichte benadering die aanwezig is in toonaangevende MBA-programma's. Studenten worden zo het beste van twee leerwerelden aangeboden.
Geavanceerde managementcursussen
De verplichte vakken bevorderen de kennis van studenten over de functionele managementgebieden. Studenten verkennen geavanceerde theorieën en concepten, onderzoeken managementpraktijken en nemen deel aan een wetenschappelijke discussie.
Kern keuzevakken
De kernvakken bestaan ​​uit Advanced Management Courses, Integratives en SIM in Practice:
SIM-integratieven
SIM-integratieven richten zich op onderwerpen met een wijdverbreide en actuele interesse op het gebied van management. Multidisciplinaire perspectieven zijn nodig om deze onderwerpen te omarmen en manieren te verkennen om succesvol om te gaan met de grote managementuitdagingen van onze tijd.
SIM in de praktijk
SIM-studenten moeten een internationale stage starten en voltooien,
SIM International Project (SIMIP) genoemd. Het doel van de SIM-IP is dat studenten zich buiten het klaslokaal bezighouden met uitdagend en praktijkgericht werk, maar toch topisch gerelateerd zijn aan hun studie.
De SIMagination Challenge vereist dat studenten beginnen aan een internationaal sociaal initiatief dat tot doel heeft verrijkende en zinvolle leerervaringen voor hen te creëren.
Collectieve partnerschappen
Het SIM-programma heeft nauwe banden met toonaangevende internationale bedrijven die optreden als bedrijfssponsors voor het SIM-programma. Deze samenwerking omvat interactieve workshops, lezingen, uitnodigingen om hun sites te bezoeken en aantrekkelijke internationale stages.
Internationale uitwisselingsprogramma's
Belangrijke partnerschappen met twee prestigieuze MBA-programma's bieden SIM-studenten de mogelijkheid om een ​​double degree te behalen bij de INCAE Business School in Costa Rica of de Nanyang Business School in Singapore. Binnen twee jaar verdienen studenten zowel de SIM- HSG Master's degree als een prestigieuze MBA-graad.
www.nanyangmba.ntu.edu.sg
www.incae.edu
Afgezien van deze geselecteerde MBA double degree-mogelijkheden binnen de SIM, biedt de universiteit zelf mogelijkheden voor uitwisselingssemesters en dubbele graden. Door een uitwisselingssemester door te brengen aan een CEMS-partneruniversiteit, hebben studenten de mogelijkheid om de CEMS MIM te behalen. Sim-studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​dubbelediploma aan te vragen bij ESADE, Barcelona; HEC, Parijs; RSM Erasmus University, Rotterdam; en Fundação Getulio Vargas, São Paulo, of om een ​​uitwisselingsprogramma aan te vragen met een van onze ca. 200 partneruniversiteiten wereldwijd.
www.exchange.unisg.ch
www.cems.unisg.ch
Carrière perspectieven
Door het bevorderen van academische excellentie, interculturele en taalvaardigheden, evenals een interdisciplinaire probleemoplossende aanpak, stelt het SIM-programma studenten optimaal op voor topposities in belangrijke bedrijfsarena's zoals internationaal management, bedrijfsadvies of ondernemerschap. De meeste SIM-studenten ondertekenen professionele contracten voordat ze hun studie hebben afgerond. Ze ontvangen uitdagende en aantrekkelijke vacatures van zeer gerespecteerde bedrijven in verschillende bedrijfssectoren over de hele wereld. Afhankelijk van de cijfers van een student, stelt deze masteropleiding ook SIM-afgestudeerden in staat een veelbelovende academische carrière na te streven omdat het toegang geeft tot Ph.D. programma's.
Toegang tot het SIM-programma:
Raadpleeg onze website voor de nieuwste gedetailleerde toelatingscriteria.
www.admissions.unisg.ch
www.sim.unisg.ch
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With success: the University of St.Gallen has constantly been ranked among the top business schools in Europe. The Master's Programme in Strategy and International Management is ranked 1st worldwide i ... Lees meer

With success: the University of St.Gallen has constantly been ranked among the top business schools in Europe. The Master's Programme in Strategy and International Management is ranked 1st worldwide in the Financial Times Masters in Management Ranking. The Master in Banking and Finance is ranked 6th in the FT Masters in Finance Ranking. International accreditations by EQUIS, AACSB and AMBA underline our commitment to a holistic curriculum that meets the highest academic standards. We aim to develop students both in professional and personal terms by providing them with an education along humanist lines. Lees Minder