Masteropleiding in vliegtuigbouw

ESTACA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Masteropleiding in vliegtuigbouw

ESTACA

Vermindering van het gewicht van het vliegtuig, vermindering van de vervuilende uitstoot, verhoging van de capaciteit van vliegtuigen, ontwikkeling en integratie van elektrische commando's: innovatie is constant in de luchtvaartindustrie, de economische en technische prestaties met elkaar te verzoenen, in alle veiligheid. Het zijn een ingenieur in de luchtvaart betekent werken aan het ontwerp en de exploitatie van luchtvaartuigen (vliegtuigen, helikopters, ballonnen) en embedded systemen. Dit kan betekenen dat de technische uitvoering van het programma voor de ontwikkeling, testen uit te voeren op de grond of tijdens de vlucht, het ontwikkelen van productiemethoden, het optimaliseren van de kwaliteit processen of prospectie en onderhandelen over contracten.

MAE

GESPECIALISEERDE OPLEIDING EN BEVOORRECHTE CONTACT met bedrijven

meer dan 400 uur van de cursussen worden verzorgd door ingenieurs van Dassault, Safran, EADS-Airbus, Thalès, etc. minstens 4 implementatieprojecten worden uitgevoerd tijdens het curriculum, bijvoorbeeld:

  • voorlopig ontwerp van Aircraft architectuur (modellering);
  • het bepalen van het gewicht van de vleugel van een vliegtuig is;
  • dimensioneren van een uitlaat straalpijp;
  • studie over de functionele veiligheid voor landingsgestel.

12 maanden van verplichte werkervaring cursussen, bijvoorbeeld:

  • Het ontdekken van de onderneming cursus in 1 jaar bij EADS MAROKKO: Ontwerp van een computerprogramma voor het toezicht op het onderhoud van vliegtuigen;
  • Engineer's werkervaring cursus in 4 jaar bij EUROCOPTER JAPAN: Onderzoek op het optimaliseren van de voorraden van de helikopter vervangende onderdelen en het voorstellen van nieuwe oplossingen;
  • End-of-studie werkervaring cursus in 5 jaar bij Dassault Aviation: Studie over de verbetering van akoestisch comfort in de cabine van de Falcon 7X;
  • bezoeken aan de Toulouse luchtvaart sites (Airbus, CEAT testcentrum, etc.) en conferenties
MAE

VERENIGINGEN VOOR uiten van je BELANGEN

Reconstructie van de eerste watervliegtuig, die zijn eerste reis in 1909 gemaakt: dit is één van de projecten die door de studenten van de Aeronautical Group, die ook organiseert de eerste ervaringen van het vliegen (vliegtuig, helikopter, kunstvliegen), reizen in vliegtuigen, conferenties, bezoeken aan bedrijven, piloot cursussen, etc. In 2010 zal de vereniging ook het organiseren van de "Grandes Ecoles" Zweefvliegen Vergaderingen.

Het doel van Flying West is om studenten te helpen bij Laval ontdekken luchtvaartactiviteiten, biedt hen conferenties, voorbereiding op licentie van de piloot en de renovatie van oude vliegtuigen.

Gebouw en vliegende miniatuur vliegtuigen: ESTACA Modelling geeft een inleiding op aero-modellering in al zijn vormen: de bouw en de vliegende van gemotoriseerde vliegtuigen, zweefvliegtuigen of indoor vliegtuigen. De vereniging heeft het project "Exceptional Zweefvliegtuigen" gelanceerd, om de associatie met zweefvliegtuigen van diverse afmetingen (1,50 m tot 4,40 m) te bieden en werkt samen met oud-studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2, 2019
Duration
Duur
2 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,000 EUR
Information
Deadline
Mei 31, 2019
Apply online at: https://www.admissions-estaca.fr/candidatures/etudiants-internationaux.html
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 31, 2019
Apply online at: https://www.admissions-estaca.fr/candidatures/etudiants-internationaux.html
Einddatum Sept. 30, 2021
Dates
Sept. 2, 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Mei 31, 2019
Apply online at: https://www.admissions-estaca.fr/candidatures/etudiants-internationaux.html
Einddatum Sept. 30, 2021