Masteropleiding In Sociale Uitsluiting

Åbo Akademi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Masteropleiding In Sociale Uitsluiting

Åbo Akademi

Duur: 120 studiepunten, 2 jaar voltijdsstudie

Degene toegekend: Master of Arts, Master of Theology

Jaarlijkse inname: 20

Onderwijskosten: 10 000 € voor studenten uit landen buiten de EU / EER

Contact: socialex@abo.fi

In het midden van de groeiende diversiteit en complexiteit van de snel veranderende wereld van vandaag zijn mensen die lijden aan armoede, afschaffing van wettelijke rechten en culturele en sociale isolatie een groeiende mondiale zorg geworden. Deze kwesties zijn voorbeelden van een fenomeen genaamd sociale uitsluiting; een complexe conditie die verder gaat dan economisch nadeel en armoede. Het is een veelzijdig proces waardoor mensen politieke, juridische en sociale agentschappen verliezen, waardoor ze gestigmatiseerd of gediscrimineerd worden. Sociale uitsluiting is daarom nauw verbonden met cultuur en geschiedenis, hoe we interageren en grenzen maken, hoe we denken aan de maatschappij, wat we nemen om waar te zijn en hoe we een goede wereld voor ogen hebben.

Dit programma komt voort uit de noodzaak om het multidisciplinaire karakter van sociale uitsluiting te herkennen. Het vereist serieus analytische instrumenten om kritisch te reflecteren op onze sociale en culturele futures vanuit een groter perspectief op basis van de humaniora, en verankerd in onderwerpen zoals geschiedenis, ethiek, filosofie, de studie religie, genderstudie, theologie en minderheid studies. Het programma tikt in een reeks actuele mondiale problemen en brengt ter plaatse relevante factoren en dimensies op die het proces van sociale uitsluiting ten grondslag liggen waarden, ideeën, overtuigingen, trends, ideologieën, praktijken in combinatie met individueel en maatschappelijk agentschap, mogelijkheden en kracht. De vaardigheden die door dit programma worden geleverd, zijn zowel nuttig voor studenten die een carrière zoeken in een reeks organisaties en voor degenen die op zoek zijn naar een carrière in onderzoek.

Toelatingseisen

Studenten moeten een relevante BA in vergelijkende religie, genderstudie, geschiedenis, filosofie, theologie of een gelijkwaardige graad aanbieden. Daarnaast kunnen eerdere studies, relevante werk- en organisatieervaring, evenals andere verdiensten en kwalificaties in aanmerking worden genomen. Studentenkeuze wordt op basis van aanvraagdocumenten gemaakt (inclusief een CV en een motivatiebrief); Er is geen toelatingsexamen.

Aanvragers aan de masteropleidingen die in het Engels worden onderwezen, moeten altijd hun kennis van de Engelse taal bewijzen en voldoen aan de algemene academische vereiste

Hoe aanvragen?

Voor meer informatie over de aanvraagvereisten en procedures, collegegeld en beurzen, zie http://www.abo.fi/ansok/master

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,000 EUR
voor studenten uit landen buiten de EU / EER
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Locations
Finland - Vaasa
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Finland - Vaasa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period 1 December 2017 - 31 January 2018 at 15.00 (Helsinki time)
Einddatum Vraag informatie aan