Masteropleiding in ondernemend management en ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ondernemerschap is een van de acht kerncompetenties voor levenslang leren, die elk individu nodig heeft om succesvol te zijn in het leven.

Ondernemerschap is het vermogen om zetten ideeën om in actie, Omvat het succesvolle beheer van de projecten, innovativiteit en creativiteit, en het nemen van risico (verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de genomen besluiten). Alle opleidingen in ondernemerschap aan de Faculteit der Economische Wetenschappen in Osijek kijken naar ondernemerschap juist op deze manier.

University of Osijek

Graduate studie Entrepreneurial Management and Entrepreneurship richt zich op ondernemende, proactief en innovatief denken gebaseerd op het herkennen van kansen en het nemen van verantwoordelijkheid in de omgeving waar de individuele levens en werkt. Na het voltooien van de Entrepreneurial Management and Entrepreneurship opleiding, studenten verwerven competenties voor het oplossen van problemen, omarmen verandering en proactief actie in alle situaties en contexten (kleine en middelgrote ondernemingen, grote bedrijven, non-profit organisaties, de publieke sector, staatsbedrijven ) en in alle sectoren (banken, voedselverwerkende industrie, landbouw, toerisme, bouw, enz.).

Graduate studie Entrepreneurial Management and Entrepreneurship biedt ook de studenten een goed begrip van het proces van het aansluiten van ideeën en mogelijkheden in business ventures, Biedt ervaring door middel van deelname aan de wedstrijd voor het beste businessplan, de deelname aan de vrijwilliger programma, de activiteiten van de Legal-economische kliniek, en de activiteiten van de studievereniging EWoB (Ondernemers Zonder Grenzen), waardoor zij in staat om hun eigen ondernemingen te beginnen, als een van de opties voor de eigen loopbaanontwikkeling.

Titel van het programma:

Graduate studie Entrepreneurial Management and Entrepreneurship

Houder van het programma:

JJ Strossmayer University in Osijek

Uitgevoerd door:

Faculteit der Economische Wetenschappen in Osijek

Duur van het programma:

2 jaar (4 semesters)

Toelatingseisen:

Voltooid undergraduate programma (studenten die de bacheloropleiding in het ondernemerschap of een ander verloop van de studie aan de Faculteit der Economische Wetenschappen kan zich inschrijven de graduate programma in ondernemerschap zonder verdere eisen hebben afgerond. Voor studenten uit andere undergraduate programma's zijn er verdere voorwaarden die studenten moeten voldoen)

University of Osijek

Academische titel:

Master in de economische

Na de voltooiing van de graduate programma van studies in ENTREPRENEURSHIP studenten verwerven competenties voor het begrijpen van het proces van de groei van een zakelijke onderneming, gebaseerd op kennis en innovatie, dat wil zeggen de studenten zijn gekwalificeerd voor het beheer van zakelijke systemen met het potentieel van de groei. Dit programma biedt ook studenten de basis voor de inschrijving in de doctoraatsopleiding.

Geen integratie van undergraduate en graduate-programma's wordt voorgesteld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologn ... Lees meer

Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia. Lees Minder