masteropleiding - het beheer van de vis en wild populaties

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master's Programme - Beheer van de Fish and Wildlife Populaties

&nbsp

Waarom is natuur belangrijk voor het menselijk leven? Hoe gaan wij om met uitgedunde populaties? Word een student en helpen bij het oplossen van het probleem!

&nbsp

Het programma omvat verschillende aspecten van het beheer en de instandhouding van vis en wild, met inbegrip van wetenschappelijke theorie en methoden, alsook de relevante wetten en verdragen op internationaal niveau. Het omvat verplichte cursussen, een Master's thesis en keuzevakken. Het programma richt zich zowel Zweedse en internationale studenten, waaronder studenten uit ontwikkelingslanden. Het wordt aangeboden door de afdeling Natuur, Vis en Milieukunde, waar ongeveer 55 onderzoekers en promovendi actief onderzoek te verrichten op het gebied van vis en wildbeheer, biologische behoud, en aquacultuur.

&nbsp

&nbsp

Inhoud

&nbsp

Van het programma het eerste jaar bestaat uit vier gecoördineerd cursussen: Fish and Wildlife Census technieken, Toegepaste populatie-ecologie, menselijke aspecten van Fish and Wildlife Management en Fish and Wildlife Management. Tijdens het tweede jaar, krijgt de student de kans om zijn of haar kennis te verdiepen in een specifiek onderzoeksgebied door het schrijven van een individu Master's thesis (30 of 60 studiepunten (ECTS)-project werken). Tijd is ook gereserveerd voor keuzevakken, bijvoorbeeld in Conservation Biology and Statistics. Onderwijsactiviteiten zijn divers en omvatten lezingen, oefeningen, project werkt, literatuur studies, seminars en excursies. In aanvulling op het onderwijs van het departement personeel, zijn beoefenaars op het gebied van vis en wildbeheer die betrokken zijn bij de cursussen op verschillende stappen. Alle cursussen worden gegeven in het Engels en die een voor een. Toelating tot de opleiding houdt in dat de student is een plaats op alle programma-cursussen op voorwaarde dat de cursussen worden gevolgd en doorgegeven gegarandeerd.

&nbsp

&nbsp

Toekomst

&nbsp

Wilt u een bijdrage leveren aan het duurzaam beheer van de vis in de wereld en de wilde fauna en flora? Het programma bereidt je voor op een carrière in de organisaties die kennis over het beheer en behoud van de vis en wild populaties. Voorbeelden van potentiële werkgevers zijn lokale, regionale en nationale gouvernementele organisaties die verantwoordelijk zijn voor het beheer van natuurlijke hulpbronnen, het milieu niet-gouvernementele organisaties die zich bezighouden met behoud problemen op nationaal of internationaal niveau, jagers of vissers verenigingen, landeigenaar verenigingen, prive-bedrijven die actief zijn in beheer van natuurlijke hulpbronnen ( bijvoorbeeld bosbouw en waterkracht bedrijven), en de natuur toeristische ondernemingen. Het programma kan ook worden gezien als een eerste stap in een onderzoeks-carrière, wat leidt tot PhD studies en werken binnen universiteiten en onderzoeksinstituten over uiteenlopende onderzoeksthema's met betrekking tot vis en wild.

&nbsp

&nbsp

Vereisten


BSc Biologie of Forest Science (180 HEC), met inbegrip


• 90 HEC in Vorst Science met een specialisatie i Biologie
of
• 60 HEC in de biologie


en


* Goede kennis in het Engels (TOEFL-score minimaal 550 / Computer score 220 / IELTS score van 6. 0) (is gelijk aan engb voor Zweedse studenten)

&nbsp

&nbsp

&nbsp

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and exp ... Lees meer

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and expertise in areas concerning biological resources and biological production. Lees Minder
Uppsala , Alnarp , Umeå + 2 Meer Minder