masteropleiding - euroforester

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Masteropleiding - Euroforester

&nbsp

Bosbouw gezichten diepgaande veranderingen, waardoor de bosbouw onderwijs moet studenten uit te rusten met nieuwe vaardigheden. Dit eersteklas MSc-programma wordt uitgevoerd in een internationale omgeving, het voorbereiden van studenten voor een carrière in de bosbouwsector.

&nbsp

De bosbouw beroep gezichten ingrijpende veranderingen. Bossen zijn niet langer alleen gezien als 'fabrieken' die voor de houtproductie. Het perspectief heeft verbreed en het brede scala aan uitgangen van bossen, is uitgegroeid tot een graag zorg voor de hele samenleving - nationaal, regionaal en mondiaal. Over de grenzen heen, landen delen milieu-en sociale vraagstukken; ook, bos industrieën en markten in toenemende mate kruis nationale grenzen. Dus ook de boswachter van vandaag moet beschikken over een breed perspectief en in staat zijn te werken in een internationale omgeving.

&nbsp

Naast het beheersen van de kern van kennis in de bosbouw, moet een boswachter hebben een breed perspectief en in staat zijn te werken in een internationale omgeving.

&nbsp

Om in te spelen op deze behoeften, is het MSc-programma "Euroforester" werd ontwikkeld in samenwerking tussen de 13 faculteiten bos in Estland, Letland, Litouwen, Polen, Duitsland, Denemarken, Rusland, Oekraïne en Zweden.

&nbsp

Wordt toegelaten tot het programma betekent dat u een plaats op alle cursussen in het programma gegarandeerd, als je de volgende en laat de cursussen. De cursussen worden gegeven een voor een.

&nbsp

&nbsp

Inhoud

&nbsp

De focus van het programma ligt op duurzaam bosbeheer in de Oostzee regio - de spil van de Europese bossen. Landen in de regio te delen vergelijkbare omstandigheden, maar verschillen sterk in de bosbouw praktijken en tradities. Dit vormt een uitstekende setting voor internationale studies in de bosbouw. Naast het up-to-date kennis op te doen, zullen de studenten vormen hun eigen internationaal netwerk met de collega's en de internationale leraar team.

&nbsp

De MSc-programma's begint met een een-jarige opleiding pakket gericht op economische bosbouw. Met Alnarp in Zuid-Zweden als basis, biedt het programma veldwerk en studiereizen naar andere landen in de regio.

&nbsp

Conifeer gedomineerd bosbouw is in focus tijdens de 1e cursus waar de invloed van bosbouw op de bosontwikkeling is diep onderzocht.

&nbsp

De 2de cursus beweegt tot het landgoed niveau aanpakken van de beginselen en praktijken van duurzaam beheer en meervoudig gebruik van bossen. Ook de studenten voor te bereiden op lange termijn bosbeheer planten voor een groot landgoed.

&nbsp

De 3e cursus richt zich bos-beleid op nationaal, regionaal en mondiaal niveau. Veel aandacht wordt gelegd op vergelijkende analyses beleid tussen landen in het Oostzeegebied.

&nbsp

De ecologie en het gebruik van loofbos bossen zijn de thema's in de 4e cursus. De impact van de moderne bosbouw op de biologische diversiteit wordt samen besproken met de strategieën voor het behoud van een rijke flora en fauna.

&nbsp

Tijdens het tweede jaar studenten werken met Master thesis en wonen geschikte cursussen bij een van de partneruniversiteiten. In veel gevallen is de masterproef uitgevoerd in samenwerking tussen de faculteiten met toezichthouders uit meer dan een land.

&nbsp

&nbsp

Toekomst

&nbsp

Het programma zal de leerlingen uitrusten met kennis en vaardigheden waardoor ze aantrekkelijk zijn voor de werkgelegenheid in de bosbouwsector. Studenten die bijgewoond ons vorige programma zijn zeer concurrerend op de arbeidsmarkt in de bosbouwsector en zijn nu in verschillende beroepen, werken in het bos bedrijven in staat bossen, in het bos industrieën, enz., hebben sommige ook begonnen met een onderzoek carrière als promovendi .
Grote inspanningen worden geleverd om alumni-activiteiten te ondersteunen, om het internationale netwerk dat tijdens de studies te behouden.

&nbsp

&nbsp

Vereisten


BSc Biologie of BSc in Bosbouw inclusief


• 90 HEC in de bosbouw
of
• 60 HEC in bosbeheer
of
• 60 HEC in de biologie, waarvan 30 HEC in Ecology.


en


• Engels (TOEFL-score minimaal 550 / Computer score 220 / IELTS score van 6. 0) (is gelijk aan engb voor Zweedse studenten)

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and exp ... Lees meer

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and expertise in areas concerning biological resources and biological production. Lees Minder
Uppsala , Alnarp , Umeå + 2 Meer Minder