masteropleiding duurzaam bosbeheer en natuurbeheer (Erasmus Mundus)

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master Program Sustainable Forest & Nature Management (Erasmus Mundus)

&nbsp

Bent u geïnteresseerd in een dieper begrip van holistische bos-en natuurbeheer? Wilt u als een boswachter te werken in een internationale omgeving?


De masteropleiding Sustainable Bos en Natuur Management (SUFONAMA) is een twee-jaar wereldklasse geïntegreerd programma erop gericht om afgestudeerden te maken met de enorme uitdagingen in duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen, met name de uitdaging van het beheer van bossen en natuur in een geïntegreerde landschap.

&nbsp

De MSc Course in duurzaam bosbeheer en natuurbeheer (SUFONAMA) biedt:

&nbsp

• Een twee-jaar wereldklasse MSc
• Focus op duurzaam beheer en de natuurlijke hulpbronnen
• Studeren aan twee vooraanstaande Europese universiteiten
• Onderzoek op basis van het onderwijs
• Double Degree
• EU Studiebeurzen

&nbsp

&nbsp

Inhoud

&nbsp

De bosbouwsector gezicht s ingrijpende veranderingen. Bossen zijn niet langer alleen gezien als houtproductie 'fabrieken'. Perspectieven hebben verbreed en het brede scala van de uitgangen van de bossen is uitgegroeid tot een graag zorg voor de hele samenleving - regio's, naties en de internationale gemeenschap. Over de grenzen heen, landen delen milieu-en sociale aspecten Evenzo, bos industrieën en markten in toenemende mate over de grenzen heen. Bijgevolg moet de boswachter van vandaag hebben een breed perspectief en in staat zijn te werken in een internationale omgeving.

&nbsp

Om in te spelen op deze behoeften, SLU biedt tweedejaars studenten in SUFONAMA de cursus pakketten in de Euroforester MSc-programma. Het programma is bedoeld voor studenten met een BSc diploma of het equivalent in de bosbouw.

&nbsp

De SUFONAMA cursus bestaat uit een eerste jaar bij een van de drie instellingen: Bangor (Wales), Kopenhagen (Denemarken), Göttingen (Duitsland) en een tweede jaar bij een van de vijf deelnemende instellingen, met inbegrip van, bovendien Padova (Italië) en Alnarp (Zweden). De bouwstenen zijn de bestaande masterprogramma's, evenals onderzoek-en netwerkdiensten. Het doel van het eerste studiejaar is het leveren van een gedegen en brede basis in duurzame bos-en natuurbeheer. Er is dus een gemeenschappelijk eerste jaar programma-specificatie - de leerresultaten zijn vergelijkbaar voor de drie eerste jaren instellingen en zal de studenten in staat om vrij te kiezen tussen de vijf specialisatie opties in hun tweede jaar. SLU biedt een programma voor de boreale bossen specialisatie. (In de zomer na hun eerste jaar alle studenten te ontmoeten in een gemeenschappelijke module worden aangeboden door een van de deelnemende instellingen.)

&nbsp

&nbsp

Toelatingscriteria

&nbsp

De SUFONAMA Masters Course staat open voor niet-EU-en EU-studenten.

&nbsp

De SUFONAMA Consortium heeft een reeks gemeenschappelijke toelatingscriteria evenals gezamenlijke aanvraag procedures. De SUFONAMA Commissie voert de selectie van studenten, waar alle partners universiteiten zijn vertegenwoordigd.

&nbsp

Toelating vereist:

&nbsp

• Een goede eerste universitaire graad
• Hoge vaardigheid in het Engels
• Sterke persoonlijke verklaring van motivatie
• Goede aanbevelingen van twee referenties, waarvan ten minste een academisch
• CV


Op het moment van de aanvraag, moet u het bewijs leveren van je BSc-diploma, alsmede de gewenste taal te testen.

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and exp ... Lees meer

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and expertise in areas concerning biological resources and biological production. Lees Minder
Uppsala , Alnarp , Umeå + 2 Meer Minder