Masteropleiding Chemistry in Environmental Forensics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master of Chemistry in het Environmental Forensics-programma is een spannende kans, door actief leren te gebruiken en praktische ervaring te bieden in nauwe samenwerking met de industrie en milieuonderzoekers.

Environmental Forensics is de systematische en wetenschappelijke evaluatie met behulp van verschillende disciplines met het oog op het ontwikkelen van verdedigbare wetenschappelijke en juridische conclusies met betrekking tot de bron, de leeftijd en de geschiedenis van chemische verontreinigende stoffen die vrijkomen in het milieu. Dit programma geeft y OU de mogelijkheid om de kennis die nodig is voor y ontwikkelen OU bij te dragen aan een toekomst weerbare samenleving.

Het programma biedt inzicht in verschillende disciplines, waaronder analytische en omgevingsanalyses, om de bron en hoeveelheid van chemische verontreinigende stoffen in de omgeving te karakteriseren en om hun geschiedenis te beschrijven. Om een ​​breed begrip van het milieu-forensisch onderzoek mogelijk te maken, bevat het curriculum een ​​breed scala aan multidisciplinaire expertise, zoals milieustudies, menselijke gezondheid, geavanceerde statistieken en transportmodellering. Om ervoor te zorgen dat studenten praktische praktijkervaringen opdoen, worden real-life cases aangeboden in samenwerking met de industrie en onderzoekers. Het programma gebruikt probleemgestuurd leren (PBL) om actief leren aan te moedigen en om probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. Deze vaardigheden zullen worden gebruikt om bronnen en de geschiedenis van milieuvervuiling te identificeren.

Het eerste jaar bestrijkt de verspreiding van milieuverontreinigingen, milieutoxicologie, blootstelling van mensen, duurzaamheid en voorschriften, en analysemethoden. Jaar twee omvat geavanceerde statistieken, onderzoeksmethodologie en projectbeheer, gevolgd door projectwerk in een onderzoeksgroep en / of met de industrie.

Specifieke toelatingseisen

Bachelor of Natural Sciences of Chemical engineering met minimaal 60 ECTS in de chemie. De aanvrager moet ook kwalificaties hebben die overeenkomen met de cursus "Engels 6" of "Engels B" van de Zweedse middelbare school.

Kwalificaties (diploma toegekend)

  • Master in de kunstwetenschappen [60 studiepunten]
  • Licentiaat in de Master in de kunstwetenschappen [120 credits]

Carrière

Chemici met focus op milieu-forensisch onderzoek worden gezocht in bedrijven, industrieën, onderzoek en overheden. Het onderwijs maakt y OU in aanmerking voor high-end werk in de analytische chemie, milieuchemie, voedselveiligheid en het werk in verband met milieurecht en consulting. Het Masters-diploma komt in aanmerking voor Ph D-studies voor een mogelijke academische carrière in geavanceerde analytische chemie.

Extra informatie

De aanmeldingsperiode is geopend tussen 16 oktober en 15 januari.

Kosten & vergoedingen

Eerste aflevering: 55450 SEK, Totale kosten: 221800 SEK

Als y OU hebben burgerschap in de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland, y OU zijn niet verplicht om de toepassing of collegegeld te betalen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, ... Lees meer

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, technology, health care, medicine, education, music and sport science. The university offers 800 courses, 60 undergraduate programmes and 30 postgraduate programmes. Lees Minder
Ga naar de website van de school