Masteropleiding bedrijfskunde (bouw en vastgoed)

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Business Administration (Bouw en Vastgoed)

De Biberach University als een centrum van uitmuntendheid voor Bouw / Vastgoed biedt vele voordelen: Gekwalificeerde training, intensieve contacten zowel tussen docenten en studenten, alsmede om de economie en buitenlandse universiteiten en de daarmee gepaard gaande voortdurende vernieuwing van het onderwijs - dat alles maakt onze afgestudeerden gewilde professionals in de economie.

De Faculteit Bedrijfskunde Biberach University traint business managers, in aanvulling op hun business onderwijs een specialisatie in de industrie verwerven in de bouw- en vastgoedsector. Studenten zullen bekend zijn met de industrie-specifieke kwesties van corporate management en gekwalificeerd voor de overname van leiderschap en management functies in de betreffende industrie.

Het Master in Business Administration biedt business onderwijs een specialisatie in de industrie in "De bouw en onroerend goed".

Leiderschap in de bouw en vastgoed sector vereist het vermogen om voorspellende en holistische beheer van complexe processen. De master's degree in Business Administration met de nadruk op (bouw en vastgoed) weerspiegelt het feit dat de diverse economische activiteiten zijn verweven met elkaar in toenemende mate in verband met de planning, de bouw en het gebruik van een onroerend goed en worden steeds meer gespecialiseerd.

Op basis van een eerste professionele opleiding omvat een master's degree van een wetenschappelijke en methodologische verdieping van de economische disciplines van de markt en de risico-analyse, evaluatie, projectontwikkeling, investeringen, financiering en beheer, dit voltooit holistische aspecten van het recht en technologie en bereidt zich voor om veeleisende taken en management posities in de voorkant van het gebouw en de vastgoedsector.

Major vakgebied

De masteropleiding bedrijfskunde opleiding met de nadruk op (bouw en vastgoed) is opeenvolgende en modulair. De Master is ontworpen als een full-time met drie semesters en bestaat uit een totale uitgave van 90 studiepunten (CP). Op basis van een eerste professionele opleiding verdiept de drie-semester masteropleiding en de zakelijke disciplines van de markt analyse, evaluatie, projectontwikkeling, investeringen, de financiering en het beheer van deze rondes door aspecten van het recht en technologie vanuit een holistische en bereidt zich voor op uitdagende taken en management functies in de bouw en vastgoedsector.

Het doel van de studie is een secundaire, wetenschappelijk en toegepast hoger onderwijs. De masteropleiding in het bijzonder voor te bereiden op de verantwoordelijkheden van het management gedurende de bouw en vastgoed sector, banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, dienstverleners en bedrijven over te nemen in brede zin.

Training doel is niet langer alleen het proces van het gebouw, maar ook de voorspellende analyse van de behoeften van de gebruiker, marketing vaardigheden en beheersing van marketing risico. Een procesgerichte benadering van het vastgoed levenscyclus vergt dit bijzondere invloed op de mogelijkheid om deel te nemen in interdisciplinaire samenwerking met architecten, ingenieurs, project en facility managers en het dienen van passende methoden, individuele en sociale vaardigheden. Deze procesgerichte benadering maakt afgestudeerden ook een overdracht van deskundigheid voor het ontwerp van processen buiten het gebouw en de vastgoedsector.

Afronding / academische titels

Na alle examens (90 LP) master's degree in business administration met een groot gebied van de studie met succes gemaakt (Bouw en Vastgoed) geeft de Hochschule Biberach de Graad: Master of Science (M.Sc.) De volgende documenten aangehaald in alle examenresultaten worden na het passeren uitgegeven: basiscertificaat

  • Master Certificate (gunning van de definitieve titel)
  • Diploma Supplement (Engels versie van het document)
  • Transcript of Records (Diploma Supplement)

De mate "Master of Scinece" (M.Sc.) en het bereiken van 300 LP ook recht op promotie.

Toepassing

Voorwaarde (s)

Voorwaarde voor opname in de master in Business Administration (MBWL) met de nadruk op (bouw en vastgoed) (MBI) of (Power) (MEW) is een eerste, bovengemiddelde universitair diploma (diploma, bachelor ...) in de economische wetenschappen, de constructie of Vastgoedgerelateerde (bijvoorbeeld, architectuur, civiele techniek, project management of de wet) of energie gerelateerde onderwerpen (bijvoorbeeld energie-industrie, energie-engineering, energie management).

Kandidaten met een bachelor's degree in het bedrag van minder dan 210 LP, terwijl het bestuderen van de ontbrekende LP (credits) in aanvulling verwerven (Nachstudierende proefpersonen). De abzuleistenden examens worden individueel in te stellen. De testresultaten zijn opgenomen in de basiscertificaat.

Gedetailleerde informatie over de master's degree in Business Administration kan worden gehouden met de betreffende tabbladen.

Voor de start van de lezingen worden gehouden een wiskunde prep cursus bij de HBC. Dit is niet verplicht in het programma van de Master in Business Administration. Echter, een vrijwillige deelname mogelijk is. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van Student (Admissions Office).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Lees meer

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Lees Minder
Biberach , Ulm , Londen , Zürich + 3 Meer Minder