Masteropleiding algemeen management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master Program General Management

De Master Program General Management is ontworpen voor gemotiveerde, toegewijde en uitstekende afgestudeerden van Bachelor of diploma opleidingen die niet alleen geïnteresseerd zijn in het bereiken van leidinggevende functies, maar die ook willen leren hoe de huidige problemen op te lossen en het gezicht van de toekomstige uitdagingen binnen het bedrijfsleven en bij organisaties. De opleiding bereidt studenten voor op een carrière in een dynamische, mondiale en concurrerende omgeving. Deze vier-semester Master Program in aanmerking afgestudeerden voor diverse leidinggevende functies. Het programma wordt gehouden in het Engels, het ondersteunen van haar internationale en praktijkgerichte karakter. Studenten zullen verwerven en ontwikkelen van professionele en vakinhoudelijke taalvaardigheid.


Het programma stelt afgestudeerden om zich te positioneren op de arbeidsmarkt op basis van elk individu aangewezen profiel. Studenten kunnen kiezen uit vier velden van specialisatie: Marketing & International Marketing, Human Resource Management & Organisatie, Global Strategic Management en Ondernemerschap. Bovendien, het programma onderzoekt de huidige en toekomstige uitdagingen voor het bedrijfsleven en de samenleving: Innovatie, Globalisering en Duurzaamheid.


Speciale cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen scherpen hun persoonlijke, sociale en interculturele vaardigheden. Als onderdeel van het programma, de studenten hebben ook een optie om een ​​of twee semesters studeren in het buitenland aan een partneruniversiteit. In samenwerking met speciaal geselecteerde universiteiten, op maat gemaakte modules voor studenten zijn vooraf goedgekeurd voor de overdracht. Een bijkomend voordeel van het programma is het leren en begrijpen meer over het beheer van concepten en economische verbanden binnen elke culturele en interculturele context.


De Master Program General Management in aanmerking afgestudeerden voor een breed spectrum van zowel algemene als gespecialiseerde sleutelposities in het management. Het wetenschappelijk verantwoord, praktijkgerichte karakter van het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een internationale carrière.

Doelstellingen van het programma


De Master General Management is een twee jaar, full-time programma in het Engels gedoceerd.

 •  Science-based onderwijs in de belangrijkste functies van General Management
 •  Competentie ontwikkeling voor toekomstige managers met ondernemend denken
 •  Wetenschappelijk onderbouwde kennis van de uitdagingen in verband met de globalisering, innovatie en duurzaamheid
  vanuit een business administration view
 •  Verdiepen van kennis en vaardigheden in geselecteerde management functies
 •  Ontwikkeling van de wetenschappelijke methodologische competenties
 •  Ontwikkeling van kritische en analytische interdisciplinaire competenties
 •  Ontwikkeling van persoonlijke, interpersoonlijke en interculturele vaardigheden
 •  Verdieping van het beheer van de kennis in het buitenland
 •  Ontwikkeling van het management competenties op de volgende gebieden

o Marketing & International Marketing
o Global Strategic Management
o Human Resource Management & Organisatie
o OndernemerschapStudie: Master's Degree in General Management


Verleende graad: Master of Science (MSc of MSc (JKU))


Programma lengte: 4 semesters

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als de grootste wetenschappelijke instelling van de federale deelstaat Opper-Oostenrijk is JKU een puls centrum voor wetenschap en samenleving, en geniet een internationale reputatie. De kerncompetent ... Lees meer

Als de grootste wetenschappelijke instelling van de federale deelstaat Opper-Oostenrijk is JKU een puls centrum voor wetenschap en samenleving, en geniet een internationale reputatie. De kerncompetenties zijn in de sociale wetenschappen en economie, juridische studies en de technische en natuurwetenschappen. &nbsp De Sociaal-Economische Wetenschappen (SOWI) biedt uniek in Oostenrijk, het hele spectrum van sociale en economische studies. De SOWI haar diensten ontwikkeld voor de eisen van nationale en internationale kwaliteitsnormen. &nbsp De activiteiten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (RE) zijn niet beperkt tot het nationale niveau. Excellence is het brandpunt van de publieke, private en internationaal ondernemingsrecht.Door middel van een grensoverschrijdende uitwisseling van docenten en studenten de vaardigheden om juridische problemen op te lossen zullen worden uitgediept op internationaal niveau. &nbsp De veelzijdigheid van Techniek en Natuurwetenschappen (TNF) wordt gekenmerkt door internationaal onderzoek en ontwikkeling samenwerking, en door hun nabijheid tot het bedrijfsleven. De instituten zijn gericht op fundamenteel onderzoek en toegepast onderzoek en zorgen voor een praktisch en modern onderwijs. Lees Minder