masteropleiding - agroecology

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Agroecology

&nbsp

Kan de landbouw ondersteunen zowel mens en de ecologische systemen? Is het mogelijk om sociale en ecologische systemen apart in de landbouw?


Met behulp van case studies en veld ervaring, de Masteropleiding Agroecology begeleidt studenten door middel van een leerproces op de landbouw als een open systeem, afhankelijk van de mondiale en regionale omgeving, maar ook mensen en lokale middelen. Het programma biedt een voorsprong voor studenten die willen werken met de ontwikkeling of onderzoek voor de landbouw om kleine boeren te ondersteunen.

&nbsp

Landbouw en voedselproductie zijn ecologisch, economisch en sociaal belangrijk in alle samenlevingen. Wereldwijd is er een behoefte aan academische experts die kunnen omgaan met het landgebruik systemen die zijn complex, multifunctioneel en snel aan het veranderen. Dit programma onderzoekt de sociale, economische en ecologische barrières en kansen voor kleinschalige en duurzame landbouwproductie. Enkele voorbeelden van onderwerpen zijn: landbouwkunde in een systeem ecologie perspectief; landbouwproductie geïntegreerd met natuurbehoud en de productie van ecosysteemdiensten; de sociologie van de landbouw en de landbouw.

&nbsp

Leren door ervaring
Het programma is gebaseerd op het leren door ervaring, wat betekent dat de complexiteit van het echte leven situaties is het uitgangspunt voor studie-activiteiten. Het programma maakt gebruik van real-life case materiaal, voor studenten om te testen en oefenen hun lopende verworven kennis en vaardigheden.

&nbsp

Interdisciplinaire aanpak
Het programma bevat theoretische grondslagen en methoden voor de agro-ecologische en interdisciplinaire analyses die nodig zijn om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling van de middelen van bestaan ​​op basis van lokale hernieuwbare bronnen. Het programma benadrukt de relatie tussen biologische hulpbronnen en de menselijke samenlevingen.

&nbsp

Internationale focus
Het programma heeft een internationale focus op basis van partnerschap tussen onderwijsinstellingen SLU en Universiteiten in Ethiopië en Uganda. Het programma is in de eerste plaats op basis van agro-ecologische systemen en ervaringen van Nordic landbouw, toegepast op de tropische instellingen.


Diverse culturele achtergronden en academische ervaring onder studenten zijn zowel aangemoedigd en wordt beschouwd als constructief voor de algemene opleiding proces.

&nbsp

&nbsp

Inhoud

&nbsp

Het programma is gebaseerd op de steeds terugkerende input uit het echte leven gevallen zowel uit Zweden en Afrika.


Het biedt de student de mogelijkheid om een ​​uitstekende mate van begrip en ervaring in agro-ecologische systemen en hoe ze worden gevormd door de natuurlijke lokale omstandigheden, biologische en politieke processen te bereiken.


Het houdt rekening gehouden met de grote lokale boeren dag-tot-dag specifieke belangen en behoeften.

Het kerncurriculum bevat en zorgt voor de theoretische grondbeginselen en methoden ten behoeve van het uitvoeren van zorgvuldige agro-ecologische analyses. Andere interdisciplinaire kenmerken zijn onderzocht, vooral die nodig zijn om een ​​eersteklas niveau van begrip van duurzame normen van de ontwikkeling, gebaseerd op lokale hernieuwbare bronnen te bereiken.

&nbsp

Afhankelijk van de student vorige bachelor-en academische achtergrond, is er ruimte toegestaan ​​voor individuele profiel van inventiviteit. Nog steeds, worden de studenten volledig kennis te maken met Project Management en de fijne kneepjes, mogelijkheden en uitdagingen die zich voordoen in de loop van een project van de actie. Volledig is afgestemd op zowel wetenschappelijk onderzoek en bedrijfsleven instellingen en behoeften. Te allen tijde gericht op de specifieke kenmerken van een juist gebruik van de lokale bronnen.

&nbsp

Er zijn voldoende er gelegenheid voor het uitvoeren van onderdelen van het programma op onze samenwerkingspartner universiteiten: Mekelle University, Ethiopië of Oeganda Martyr's University.

&nbsp

Het programma bevat cursussen en projecten, waarvan 60 HEC zijn verplicht, 30 HEC optioneel, en 30 HEC bestaat uit thesis de afsluitende Master's met een belangrijke in de landbouw wetenschap.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

Vereisten


Eerdere studies


Om in aanmerking te komen voor de Agroecology - Master-programma, zijn de vereisten een Bachelor's degree (undergraduate cyclus) overeenkomt met een minimum van 180 HEC / ECTS, waarvan 90 HEC / ECTS specialisatie in een van de volgende onderwerpen / educatief gebieden:

&nbsp

- Natuurwetenschappen
- Economie / administratie
- Volkenkunde
- Culturele Geografie
- Aardrijkskunde
- Menselijke ecologie
- Leiderschap en organisatie
- Politieke wetenschappen
- Sociologie
- Sociale antropologie

of het equivalent buitenland graad,

&nbsp

En specifieke toelatingseisen, waaronder Engels taalvaardigheid gedemonstreerd zoals:


- Engels B (Zweedse middelbare school) of equivalent.

&nbsp

Grade eis: Een minimum graad van Pass in de loop hierboven.

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and exp ... Lees meer

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and expertise in areas concerning biological resources and biological production. Lees Minder
Uppsala , Alnarp , Umeå + 2 Meer Minder