Master's Degree In Elektrische Voertuigtechnologie├źn

Universitat Rovira i Virgili

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master's Degree In Elektrische Voertuigtechnologieën

Universitat Rovira i Virgili

De ontwikkeling van nieuwe intelligente, ecologische en geïntegreerde vervoerssystemen is een van de belangrijkste sociale uitdagingen van de 21ste eeuw, vooral wat betreft emissies en het type energie dat wordt gebruikt. Het maatschappelijk belang en het industriële bedrijf dat zich rondom het elektrische voertuig vormt, doet de vraag naar gekwalificeerde professionals toenemen in alle technologieën die worden toegepast.

De Master's Degree in Electric Vehicle Technologies is de eerste officiële masteropleiding gespecialiseerd in elektrische auto's die in de hele Spaanse staat wordt gegeven. Met deze kwalificatie is het de bedoeling de ingenieurs de verschillende technologieën op het gebied van elektronische engineering en besturing door te geven, die van toepassing kunnen zijn bij de ontwikkeling van elektrische en hybride voertuigen en, indien van toepassing, in het conventionele voertuig.

Met de progressieve implementatie van het elektrische voertuig zal de behoefte groeien aan ingenieurs met specifieke kennis op dit gebied, en daarom is het hoofddoel van de meester om gespecialiseerde ingenieurs te trainen in samenwerking met bedrijven in de sector gekoppeld aan het territorium.

samenwerkende instellingen

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

toelating

De meester is gericht op:

 • Officieel Bachelor diploma of ingenieursdiploma in industriële elektronica en automatisering Degree in elektrotechniek, licentiaat in industriële technologie Engineering, licentiaat in Energy Engineering, Degree in Systems Engineering en telecommunicatie, Degree in Technology Engineering Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Licentiaat in Systems Engineering en Naval Technology, Licentiaat in Computer Engineering, Licentiaat in Werktuigbouwkunde, Licentiaat in Chemische Technologie, Industrial Engineering, Telecommunicatie Engineering, Luchtvaarttechnologie, Engineering in Automatisering en Industriële Elektronica, Elektronicainstechnicus en gebieden verwant.
 • Officiële universitair afgestudeerden van technische engineering in: Industrieel technisch ingenieur, gespecialiseerd in industriële elektronica; Technisch ingenieur Industriële specialiteit in elektriciteit; Technisch ingenieur, gespecialiseerd in elektronische systemen en aanverwante gebieden.
 • Actieve werknemers van de sector die een aanvullende opleiding willen volgen.

Studenten hebben een laptop nodig om de master te doen en zichzelf te onderzoeken. De minimaal aanbevolen vereisten die de computer moet hebben, zijn de volgende:

 • Processor: Intel Core I5
 • RAM-geheugen: 4 GB
 • Harde schijf: 128 Gb
 • Besturingssysteem Windows 7 of hoger 64-bits (kan ook Linux zijn)

Specifieke documentatie

Naast de verplichte algemene documentatie om u vooraf te registreren, kunt u ook het volgende indienen:

 • Accreditatie van aanvullende training gerelateerd aan de inhoud van de masteropleiding (cursussen, seminars of andere opleidingsactiviteiten).
 • Accreditatie van relevante verblijven (van minimaal 12 weken) op Engelstalige plaatsen.
 • Accreditatie van beroepservaring waarvoor een academische graad vereist is die gerelateerd is aan het masterprogramma.

selectiecriteria

 1. Geschiktheid van de toegangstitel, volgens de volgende volgorde:
  • Officieel Bachelor's Degree of Engineering diploma in: Licentiaat in Industriële Elektronica en Automatisering, Degree in Elektrotechniek, Degree in Engineering in Industriële Technologieën, Degree in Energy Engineering, Degree in Systems Engineering en Telecommunicatiediensten, Degree in Engineering in Aerospace Technologies, Licentiaat in Systems Engineering and Naval Technology, Licentiaat in Computer Engineering, Degree in Mechanical Engineering, Degree in Chemical Engineering, Industrial Engineer, Telecommunication Engineer, Aeronautical Engineer, Engineer in Automation and Industrial Electronics, Electronics Engineer: tot een maximaal 8 punten.
  • Officiële universitair afgestudeerden van technische ingenieurs in: Industrieel technisch ingenieur, gespecialiseerd in industriële elektronica; Industrieel technisch ingenieur, specialiteit in elektriciteit; Technical Engineer of Telecommunication, specialiteit in elektronische systemen: tot een maximum van 7 punten.
  • Overig: 0 punten.
 2. Beoordeling van het academisch verslag van het officiële universitair diploma dat toegang geeft tot de master: tot een maximum van 4 punten.
 3. Aanvullende training (geaccrediteerde documentaire) met betrekking tot de inhoud van de master: tot een maximum van 2 punten.
 4. Relevante verblijven (van minimaal 12 weken, geaccrediteerd document) op Engelstalige plaatsen: tot een maximum van 2 punten.
 5. Geaccrediteerde professionele ervaring, voor de uitoefening waarvan een academische graad nodig zal zijn op een gebied dat verband houdt met de masteropleiding. Voor elk volledig jaar beroepservaring worden 0,2 punten toegevoegd tot een maximum van 2 punten.

Aanvragen zullen worden besteld van hoogste naar laagste op basis van de behaalde score (som van punten in de voorgaande secties).

Als er echter geen sprake is van onvoldoende plaatsen, en zolang aan de toegangseisen wordt voldaan, kan de toelatingsinstantie u toestaan ​​zonder prioriteiten te stellen op basis van de verdiensten.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de Master's Degree in Electric Vehicle Technologies kunnen hun taken ontwikkelen op de volgende gebieden:

 • Ontwerp, projectie, productie en testen van prototypen tijdens het fabricageproces van een elektrisch voertuig en de bijbehorende elektronische componenten.
 • Ontwerp, implementatie en testen van elk elektronisch systeem voor de verwerking van de energie van het voertuig, evenals machines en ingebedde besturings- en communicatiesoftware toegepast op de auto-industrie, volgens de ontwikkelingsmethoden toegepast in de sector en in overeenstemming met de overeenkomstige voorschriften.
 • Onderzoek of ontwikkeling van het product op het gebied van ontwerp, ontwikkeling of projectbeheer.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op May 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,913 EUR
Locations
Spanje - Tarragona
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Oct. 2018
Spanje - Tarragona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019