Master's Degree in elektrische voertuigtechnologieën

Universitat Rovira i Virgili

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master's Degree in elektrische voertuigtechnologieën

Universitat Rovira i Virgili

De ontwikkeling van nieuwe systemen voor intelligente, milieuvriendelijke en geïntegreerde vervoerssystemen is een van de belangrijkste uitdagingen in de 21ste eeuw, vooral wat betreft emissies en het type energie dat wordt gebruikt. Het maatschappelijk belang en het industriële bedrijfsleven gegenereerd door elektrische voertuigen verhogen de vraag naar gekwalificeerde professionals in alle verwante gebieden van technologie.

De University Master's Degree in Electric Vehicle Technologies is de eerste officiële masteropleiding in heel Spanje, gespecialiseerd in elektrische auto's. Het doel van deze masteropleiding is om ingenieurs te onderwijzen over de verschillende technologieën op het gebied van elektronische engineering en besturing die kunnen worden toegepast op de ontwikkeling van elektrische en hybride voertuigen en zelfs conventionele voertuigen.

De geleidelijke invoering van elektrische voertuigen zal de behoefte aan ingenieurs met specifieke kennis op dit gebied doen toenemen; daarom is het hoofddoel van de masteropleiding om gespecialiseerde ingenieurs te produceren in samenwerking met bedrijven in deze sector en met verbindingen naar het gebied.

Samenwerkende instellingen

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

Toelating

De masteropleiding is gericht op:

 • Afgestudeerden in Industrial Electronic Engineering and Automation, Electrical Engineering, Industrial Technologies Engineering, Energy Engineering, Telecommunications Systems and Services Engineering, Aerospace Engineering, Engineering in Naval Systems and Technologies, Computer Engineering, Mechanical Engineering, Chemical Engineering, Industrial Engineering, Telecommunication Engineering, Aeronautical Engineering, automatisering en industriële elektronica, elektronische engineering en aanverwante ambities.
 • Afgestudeerden met officiële universitaire bachelors in industriële technische engineering, gespecialiseerd in industriële elektronica; Industriële Technische Engineering, gespecialiseerd in elektriciteit; Technische Telecommunicatie Engineering, gespecialiseerd in elektronische systemen; en gerelateerde ambities.
 • Personen die momenteel in de sector werkzaam zijn en hun opleidingsniveau willen verhogen.

Specifieke verplichte documentatie

De documentatie vereist voor preregistratie. Bovendien kunt u ook het volgende indienen:

 • Accreditatie van aanvullende training met betrekking tot de inhoud van de masteropleiding (cursussen, seminars, andere opleidingsactiviteiten, met ondersteunende documenten).
 • Accreditatie van relevante studiebezoeken in het buitenland in Engelstalige gebieden (minimaal 12 weken, met ondersteunende documenten).
 • Accreditatie van beroepservaring in een domein dat verband houdt met het masterprogramma.

Selectiecriteria

 1. Geschiktheid van de toegangskwalificatie: tot een maximum van 4 punten volgens de volgende prioriteitsvolgorde:
  • Afgestudeerden met officiële universitaire bachelors in: Industrial Electronic Engineering and Automation, Electrical Engineering, Engineering in Industrial Technologies, Energy Engineering, Engineering in Telecommunications Systems and Services, Engineering in Aerospace Technologies, Engineering in Naval Systems and Technologies, Computer Engineering, Mechanical Engineering, Chemische technologie; Industrial Engineering, Telecommunication Engineering, Aeronautical Engineering, Automatic and Industrial Electronic Engineering, and Electronic Engineering: tot een maximum van 8 punten
  • Afgestudeerden met officiële universitaire kwalificaties in Industrial Engineering, gespecialiseerd in industriële elektronica of elektriciteit; Telecommunicatie Engineering, gespecialiseerd in elektronische systemen: tot een maximum van 7 punten.
  • Anderen: 0 punten.
 2. Evaluatie van het academische cijfer van de officiële universitaire kwalificatie waarmee de student toegang heeft tot het masterdiploma: tot een maximum van 4 punten.
 3. Aanvullende opleiding met betrekking tot de inhoud van de masteropleiding (cursussen, seminars, andere opleidingsactiviteiten, met ondersteunende documenten): tot een maximum van 2 punten.
 4. Relevante studiebezoeken in het buitenland in Engelstalige gebieden (minimum 12 weken, met ondersteunende documenten): tot een maximum van 2 punten.
 5. Bewezen beroepservaring waarvoor een academische kwalificatie vereist is in een domein dat verband houdt met het masterprogramma. 0,2 punten worden gegeven voor elk volledig jaar van ervaring tot een maximum van 2 punten.

Aanvragen krijgen prioriteit in volgorde van punten die worden toegekend van maximum naar minimum (totaal van de punten toegekend voor de voorgaande secties).

Als echter plaatsen onvervuld blijven, kan de entiteit die verantwoordelijk is voor toelating studenten toelaten zonder deze op hun verdiensten te prioriteren, op voorwaarde dat ze voldoen aan de toegangsvereisten.

Carrièremogelijkheden

Studenten die dit masterdiploma met succes hebben afgerond, zijn gekwalificeerd om in de volgende gebieden te werken:

 • Ontwerp, fabricage en testen van prototypes tijdens het proces van het creëren van een elektrisch voertuig en de bijbehorende elektronische componenten.
 • Ontwerp, implementatie en testen van een elektronisch systeem voor de verwerking van de energie gebruikt door een elektronisch voertuig en van de ingebedde besturings- en communicatieapparatuur en -software gebruikt in automatisering, in overeenstemming met de ontwikkelingsmethoden die in de sector worden gebruikt en de overeenkomstige voorschriften.
 • Productonderzoek en -ontwikkeling op het niveau van projectontwerp en -beheer.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op June 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
9 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,913 EUR
Studenten die hun diploma buiten Spanje hebben behaald, krijgen een belasting van academische carrière van 218,15 € die alleen in de eerste registratie van toepassing is (prijs voor cursus 2017-18).
Locations
Spanje - Tarragona, Catalonië
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Oct. 2019
Spanje - Tarragona, Catalonië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Videos

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados