Master's Degree in Hydrology and Water Quality

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursusinhoud

Drylands beslaat meer dan een derde van het landoppervlak van de aarde, waaronder het grootste deel van het Midden-Oosten en Israël. Afnemende watervoorraden en een verslechterde waterkwaliteit belemmeren de duurzame ontwikkeling van droge gebieden en het welzijn van hun groeiende bevolking. Het doel van dit programma is om studenten kennis te laten maken met baanbrekend onderzoek en graduaat onderwijs in waterwetenschappen, gericht op het verbeteren van het menselijk leven in droge gebieden door middel van technologieën en beleid voor een duurzaam gebruik van waterbronnen. Lees meer over de master's degree in Hydrology and Water Quality

Curriculumdoelen

  • Geschoolde professionals trainen voor de gebieden hydrologie, waterbehandeling en ontzilting (waaronder: waterproductie, schatting van oppervlakte- en ondergronds water en opgeloste stoffen, chemische en biochemische evaluatie van ondergronds water en verontreinigende stoffen, operationeel onderzoek, optimalisatie van watersystemen en meer) .
  • Studenten voorzien van een sterke achtergrond in fundamentele en toegepaste aspecten van fysische, chemische en microbiologische processen in aquatische omgevingen Kennis aanbieden over stromings- en transportprocessen van water, opgeloste stoffen en vaste stoffen en afzonderlijke fasen in grondwater, in grondwater en in oppervlaktewater.
  • Kennis verschaffen op het gebied van water- en afvalwaterzuivering, inclusief biologische behandelingen, fysisch-chemische behandelingen en ontziltingsprocessen.
  • In het bijzonder om de studie van membraantechnologieën gerelateerd aan ontziltingsmethoden en afvalwaterzuiveringsprocessen te intensiveren en uit te breiden.
  • Studenten voorbereiden op doctoraatsstudies in watergerelateerde programma's.
  • Om te profiteren van de sterke punten van de ZIWR in zowel engineering als hydrologie

De Albert Katz International School for Desert Studies (AKIS) werd in 1999 opgericht als onderdeel van de Jacob Blaustein Institutes for Desert Research (BIDR).

AKIS bevindt zich op de Sede Boqer Campus van

AKIS biedt programma's voor studenten van over de hele wereld. Internationale studenten, evenals Israëlische studenten, ervaren bij AKIS een speciale en unieke educatieve atmosfeer.

Als u op zoek bent naar een uniek afstudeerprogramma om de fascinerende kenmerken van de woestijn te bestuderen, bent u hier aan het juiste adres!

Bezoek de

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Lees Minder