MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters Opleidingen in Zwitserland 2019/2020

Zwitserland is ook een van de rijkste en gelukkigste plekken in de wereld, en biedt een breed spectrum van wereldklasse masteropleidingen. Veel buitenlandse studenten hebben al bepaald dat Zwitserland is een van de beste landen voor het hoger onderwijs in de wereld, zoals Zwitserland heeft de tweede hoogste percentage ter wereld van buitenlandse studenten in het hoger onderwijs programma's. Het is ook een land bekend staat om wetenschappelijk onderzoek het hosten van de 's werelds grootste laboratorium. Deze redenen maken het een aantrekkelijke locatie voor een Master in Zwitserland.

Onderwijs in Zwitserland is zeer divers. Er zijn verschillende opties voor een Master in Zwitserland bij universiteiten waaronder scholen voor toegepaste wetenschappen en business en management. Enkele van de gemeenschappelijke ruimtes van studie voor een Master in Zwitserland onder meer internationale zaken, economie, techniek, informatica, financiën, communicatie, en het internationale bedrijfsleven.Studenten kunnen kiezen uit full-time, part-time en online studies om hun individuele behoeften te voldoen bij het nastreven van een Master in Zwitserland.

Er is geen reden om niet te overwegen uw Meester in Zwitserland. Start meteen een zoekactie door te bladeren of onder vernauwing uw zoekopdracht met de zoekvakken boven!

gevonden resultaten Filter

MScF in International Finance

Geneva Business School (GBS)
Campus Voltijd 22 - 1 maanden Februari 2020 Zwitserland Genève Spanje Barcelona Madrid +3 more

De Master of Science in Finance met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door middel van rigoureuze training in de conceptuele, analytische en empirische fijne kneepjes van moderne internationale financiën en investeringen.

Masterprogramma Internationale Betrekkingen en Bestuur

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Zwitserland St. Gallen

De masteropleiding International Affairs and Governance (MIA) is bedoeld voor studenten die een professionele carrière zoeken bij bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en internationale instanties. MIA-afgestudeerden zijn opgeleid als generalisten en weten hoe ze de specialistische kennis moeten integreren die nodig is om de dringende politieke, economische en sociale problemen van vandaag aan te pakken. Het MIA-programma combineert interdisciplinaire studie met een resultaatgerichte aanpak en bereidt afgestudeerden voor op een wereld waarin leiders en professionals steeds meer over de grenzen, disciplines en sectoren heen moeten kunnen werken.

FIFA Master - International Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Zwitserland Neuchâtel Verenigd Koninkrijk Leicester Italië Milaan +4 more

Georganiseerd door het CIES - Internationaal Centrum voor Sportstudies, in samenwerking met drie universiteiten, De Montfort University in Leicester (Engeland), SDA Bocconi School of Management in Milaan (Italië) en de Universiteit van Neuchâtel (Zwitserland), de FIFA Master in Management , Law and Humanities of Sport is opgericht om managementeducatie binnen de sportwereld te bevorderen.

Master of Football Business

FBA The Football Business Academy
Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Maart 2020 Zwitserland Genève +1 more

Met de professionalisering van de commercialisatie van voetbal groeit ook de vraag naar senior managers met professionele kennis en vaardigheden in de voetbalindustrie. Als gevolg hiervan werkt de Football Business Academy samen met experts uit de industrie om een uniek, geïntegreerd leerprogramma te creëren dat studenten helpt de basis te leggen voor succes in de snelle wereldvoetbalindustrie.

Master in Digital Business

EU Business School
Campus Voltijd 1 jaar Januari 2020 Spanje Barcelona Zwitserland Genève Montreux Zwitserland Online +4 more

Digitale transformatie is niet langer een toekomstig paradigma, maar een sleutelrealiteit. De bedrijfswereld wordt in een verbazingwekkend snel tempo gedigitaliseerd en bedrijven zoeken actief naar digitale visionairs die gekwalificeerd zijn om hun expertise en inzichten te gebruiken in elk bedrijf dat competitief wil blijven. Dit programma verkent de theoretische en praktische grondslagen, implementatie en bedrijfsmodellen die deel uitmaken van de digitale handel en levert alle essentiële competenties die tegenwoordig vereist zijn in de bedrijfswereld.

Master in geavanceerde studies in interactieontwerp

SUPSI
Campus Voltijd 2 semesters Vraag informatie aan Zwitserland Lugano

De Master of Advanced Studies (MAS) in Interaction Design combineert designdenken, prototypingstechnieken, digitale fabricage, programmeren en fysiek computergebruik in één studieprogramma, gericht op de realisatie van projecten waarin de wisselwerking tussen de ontwerpcultuur en de technologische ontwikkeling het genereren van ontwerpgerichte innovaties.

Master of International Business (MIB) in Hotel Management / Master of Arts (MA) in International Hotel Business Management

Swiss Hotel Management School
Campus Voltijd 9 - 11 maanden November 2019 Zwitserland Montreux

Afgestudeerden van de Master of International Business in Hotel Management / Master of Arts in International Hotel Business Management-programma en de vereiste stage kunnen hun zakelijk inzicht versnellen door hun nieuw verworven vaardigheden toe te passen bij het beheer van de sterk groeiende business van hotelactiviteiten.

Master of Management (MAM) in duurzaam toerisme

Sustainability Management School
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Februari 2020 Zwitserland Klier +1 more

Ontworpen voor alle professionals in bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties die kennis en praktijk op het gebied van duurzaamheid willen.

Master in Luxury Marketing (Genève, Zwitserland)

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Campus Voltijd 17 maanden Vraag informatie aan Zwitserland Genève

De International Master in Luxury Marketing is ontworpen om studenten een solide en nauwkeurig begrip van de luxewereld te bieden, waarbij ze rekening houden met de nieuwe regels die sterk gerelateerd zijn aan de perceptie van de nieuwe consument, uitdagingen voor de retailomgeving en online services en CRM.

Master in liberale studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden November 2019 Spanje Barcelona België Brussel Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokyo Antwerpen +9 more

MLS - Master in Liberal Studies (60 studiepunten)

International Master of Design

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Voltijd 4 semesters Vraag informatie aan Zwitserland Bazel

De UE / HGK van de MD's richt zich op studenten die deel willen uitmaken van een internationaal programma dat beïnvloed wordt door de traditie van het Zwitserse grafische ontwerp en het huidige academische perspectief en de standaarden van het Instituut voor visuele communicatie, The Basel School of Design HGK FHNW. Van bijzonder belang voor studenten is de mogelijkheid om af te studeren met een internationaal erkende Master of Design (MDes) van UIC en het Zwitserse equivalent, MAS in Graphic Design I-Iconicism en Graphic Design II-Mediality van de HGK.

Master in digitale mode-communicatie

USI Università della Svizzera italiana
Campus Voltijd 4 semesters September 2020 Zwitserland Lugano

Maak deel uit van de eerste internationale Master of Science in Digital Fashion Communication die door USI wordt ontwikkeld als Double Degree - Università della Svizzera italiana in samenwerking met Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (Parijs, Frankrijk).

Master in luxebeheer en gastervaring

Glion Institute of Higher Education
Campus Voltijd 3 semesters Vraag informatie aan Zwitserland Montreux

Deze Master's Degree positioneert je perfect voor een carrière in de luxesector. Ideaal voor jonge talenten, carrièreswitchers en bedrijven die investeren in hun werknemers, de intensieve cursussen, meeslepend leren en real-world stages brengen uw carrière en vaardigheden naar een hoger niveau.

Master in internationale betrekkingen en diplomatie (Mir) (European & us accreditaties)

The International University in Geneva
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar Februari 2020 Zwitserland Genève +1 more

De Meester van Internationale Betrekkingen en Diplomatie (MIR) speelt in op de groeiende vraag naar jonge professionals te trainen in Genève voor de besluitvorming carrière in internationale organisaties, diplomatieke diensten en de particuliere sector. Ligt in dezelfde stad als het VN-hoofdkwartier in Europa, het programma maakt volledig gebruik van de unieke situatie van Genève als wereldhoofdstad van de multilaterale diplomatie. De MIR biedt aanzienlijke middelen voor zijn internationale docenten en studenten om te netwerken met internationale instellingen (UNHCR, UNECE, de UNCTAD, de WTO, de WHO, de IAO, de ITU, de WIPO, WEF, ICRC) en de diplomatieke missies.

Executive Master in Internationale Betrekkingen (EMIR)

Geneva School of Diplomacy and International Relations
Campus Deeltijd 3 semesters Februari 2020 Zwitserland Genève

De Executive Master in International Relations (EMIR) is een flexibel en uitdagend graduate programma gericht op het verrijken van de vaardigheden van professionals door een divers modulair curriculum, op maat gemaakte onderwijsmethoden en een interactieve leeromgeving.