283 Master Opleidingen in Zwitserland for 2024

Master Opleidingen in Zwitserland for 2024Filter
    • Lausanne, Zwitserland

    Full time

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    AISTS , mede opgericht door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en ondersteund door zeven andere toonaangevende Zwitserse organisaties, is de thuisbasis van 's werelds nummer 1 sportmanagementmaster (Eduiversal-ranglijst sinds 2015). Dit unieke postdoctorale programma van 15 maanden is gevestigd in de Olympische hoofdstad, Lausanne, Zwitserland.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Neuchâtel, Zwitserland
    • Leicester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De FIFA Master - International MA in Management, Law and Humanities of Sport werd onlangs voor de elfde keer gerangschikt als de #1 Postgraduate Sport Management-cursus in Europa in de invloedrijke SportBusiness Postgraduate-ranglijst van 2023. De FIFA Master combineert een werkelijk internationale en multidisciplinaire aanpak.

    • Basel, Zwitserland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    De MDes UIC richt zich op studenten die deel willen uitmaken van een internationaal programma dat wordt beïnvloed door de traditie van het Zwitserse grafische ontwerp en het huidige academische perspectief, evenals de normen van het Institute Digital Communication Environments van de HGK Basel. Van bijzonder belang voor studenten is de mogelijkheid om af te studeren met een internationaal geaccrediteerde dubbele graad: Master of Design (MDes) van de UIC en het Zwitserse equivalent ervan, MAS in Grafisch Ontwerp I, Iconicisme en Grafisch Ontwerp II, Medialiteit van de HGK Basel.

    • Bulle, Zwitserland

    Full time

    2 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Deeltijd

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    International Finance onderzoekt theorieën en praktijken die het verschil kunnen maken tussen succes en mislukking. Je doet kennis en praktische vaardigheden op om te gedijen in de financiële wereld.

    • Mendrisio, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    De Master of Arts (MA) in Interaction Design combineert ontwerpdenken, prototypingtechnieken, digitale fabricage, programmeren en fysiek computergebruik in één studieprogramma dat zich richt op de realisatie van projecten waarin de interactie tussen de ontwerpcultuur (inclusief serviceontwerp en UX-ontwerp) en de technologische ontwikkeling maakt het mogelijk om ontwerpgestuurde innovaties te genereren.

    • Barcelona, Spanje
    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    The digital transformation of business is accelerating, and customers are increasingly empowered and selective. This program will give students the skills to design effective digital marketing campaigns, apply a strategic approach to planning digital transformation, re-design and re-imagine businesses and products driven by new technologies and understand consumer motivation and the fundamentals behind search engine algorithms.

    • Buona Vista area, Zwitserland

    9 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Studeer voor 2 graden in 1 jaar in Genève (in samenwerking met de Universiteit van Plymouth, VK). Leidt tot leidinggevende posities in internationale organisaties, diplomatieke diensten en de particuliere sector (NGO's).

    • Gland, Zwitserland
    • Switzerland Online, Zwitserland
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Effectief evalueren en toepassen van verschillende vaardigheden en concepten op het gebied van duurzaamheidsbeheer om de complexiteit van duurzame praktijken in organisaties aan te pakken. De Masters in Sustainability Management biedt studenten de mogelijkheid om diepgaande en praktische bedrijfskennis op te doen, evenals praktische ervaring op het gebied van duurzaamheid.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Master in digitale internationale betrekkingen en diplomatie. Het Master in Digital International Relations and Diplomacy-programma is ontworpen om theoretische kennis en praktische toepassing in evenwicht te brengen. Ons curriculum is gericht op het empoweren van deelnemers voor een snelle toegang tot een loopbaan bij onder meer internationale organisaties, de buitenlandse dienst, beleidsvorming, het internationale bedrijfsleven, non-profitorganisaties en journalistiek. -op ervaringen die de dynamische uitdagingen van het veld weerspiegelen.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    12 maanden

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Double Degree-programma's bieden studenten een diploma van de Geneva School of Diplomacy, en een diploma van Anglia Ruskin University in het Verenigd Koninkrijk of de University of Business and International Studies in Genève. Dergelijke dubbele graden worden steeds vaker gezocht en bieden een solide basis om de opkomende mondiale uitdagingen van de 21e eeuw beter te begrijpen en aan te pakken.

    • Lugano, Zwitserland

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Lucerne, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Blended

    Engels

    Data zijn de hulpbron van de 21e eeuw en de zoektocht naar het benutten van het economische en sociale potentieel ervan vraagt om een toenemend aantal specialisten en managers die niet alleen over solide technische en analytische vaardigheden beschikken, maar deze ook kunnen toepassen als creatieve ondernemers. Het vermogen om relaties in grote datasets te herkennen en de waarde ervan te ontketenen wordt steeds meer een sleutelcompetentie die bedrijven en organisaties graag willen verwerven, wat resulteert in een sterke vraag naar getalenteerde experts die dit potentieel optimaal kunnen benutten. Het multidisciplinaire masterprogramma bereidt studenten voor op de uitdagingen waarmee zij als specialisten en managers in de digitale economie te maken krijgen. Als datawetenschappers met sterke toegepaste vaardigheden zullen ze een breed scala aan carrièremogelijkheden hebben in het MKB, bedrijven, openbare instellingen en non-profitorganisaties.