MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Master's Programma's in Zweden 2019/2020

Zweden is een Scandinavisch land in Noord-Europa, en een lidstaat van de Europese Unie. Het is een vreedzaam land met een gematigd klimaat en een bevolking die is goed opgeleid en vriendelijk. Zweden heeft metropolen, met een combinatie van grote oude architectuur en moderne wijken bevolkt door jonge, ambitieuze Zweden. Zweden heeft vele indrukwekkende universiteiten en hogescholen die een uitstekende Master in Zweden programma's bieden.

Zweden heeft een van de hoogste levensstandaarden in de wereld en als drager van de snelst groeiende economie en het hoogste percentage van innovatie in de EU. Studenten uit de hele wereld worden aangetrokken tot Master in de Zweden-programma's waardoor het een gevarieerd en intellectueel stimulerende omgeving voor voortgezet onderwijs.Master studenten die in Zweden mate hebben de flexibiliteit van de full-time, part-time en online studies.

Start vandaag nog uw zoekopdracht door te kijken door de lijst van programma's hieronder voor een Master in Zweden. U kunt ook gebruik maken van de boven zoekvakken om uw zoekopdracht te beperken tot een bepaalde stad of specifieke vakgebied.

 

gevonden resultaten Filter

Masterprogramma in mode en textielontwerp

University of Borås
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Borås

De masteropleiding in textiel- en modeontwerp heeft tot doel je artistieke, technische, theoretische en reflectieve vaardigheden en vaardigheden als textiel- / modeontwerpers verder te ontwikkelen en te verdiepen.

Joint Nordic Master's Program in Environmental Law

University of Eastern Finland
Campus Voltijd 2 jaren Januari 2021 Finland Joensuu Zweden Uppsala Noorwegen Tromsø +4 more

Internationaal, binnen de EU en nationaal, zijn er veel wetten voor het beheersen van klimaatverandering en andere milieuproblemen. Milieurecht is zeer complex en dynamisch en deskundigen worden zowel nationaal als internationaal gevraagd. Het Nordic Master-programma voor milieuwetgeving (NOMPEL) biedt u een competitieve opleiding.

Master of Fine Arts in Child Culture Design

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Zweden Göteborg

Child Culture Design (CCD) is een veld dat groeit in kennis, behoeften en eisen, zowel nationaal als internationaal. Door ons te richten op kinderspel, kinderperspectieven en hun specifieke omstandigheden, hebben we een masterprogramma gecreëerd dat geen equivalent heeft in de wereld.

Masteropleiding in de toxicologie

Karolinska Institutet
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Stockholm

De masteropleiding in Toxicology geeft studenten een grondige kennis van het brede en interdisciplinaire toxicologisch gebied.

Masteropleiding in de boekhouding

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Umeå

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van management- en analytische vaardigheden en een goed begrip van de regels en normen die gelden voor boekhoud- en auditgedrag.

Masteropleiding Werktuigbouwkunde met nadruk op bouwtechniek

Blekinge Institute of Technology
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Karlskrona

Het doel van het programma is om de student voor te bereiden op deelname aan geavanceerde productontwikkeling of onderzoek binnen de machinebouw. Het doel is dat de student na voltooide opleiding een gecoördineerde werkmethode moet beheersen bij analyse voor ...

Master in de internationale logistiek en supply chain management

Jönköping University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Zweden Jönköping

Wil je kennis over het beheer en de controle van de internationale en wereldwijde supply chain en logistiek toe te voegen aan je bachelor? In dat geval, International Logistics en Supply Chain Management is het programma voor u.

Master in cloud- en netwerkinfrastructuren (CNI)

EIT Digital Master School
Campus Voltijd 2 jaren Augustus 2020 Finland Espoo Frankrijk Parijs Duitsland Berlijn Italië Trento Zweden Stockholm Rennes +9 more

Cloud- en netwerkinfrastructuren bieden een uitgebreid overzicht van netwerk- en cloudcomputing. Studenten leren beheersen van netwerkbeheer, bediening en ontwerp aan de ene kant en cloud-service en implementatiemodellen, implementatiestrategieën en applicatieontwerp aan de andere kant.

Masterprogramma in openbare planning voor duurzame ontwikkeling

Örebro University
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Zweden Örebro

De focus van het programma is duurzame ontwikkeling als een essentiële uitdaging voor onze samenleving, die serieus moet worden aangepakt door de overheid en het openbaar bestuur. Het programma is een samenwerking tussen menselijke geografie, politieke wetenschappen en sociologie en is een eenjarige masteropleiding van 60 studiepunten.

Erasmus Mundus Master in Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Nancy België Luik Zweden Luleå Duitsland Freiberg +6 more

Het EMerald Master-programma is opgezet om tegemoet te komen aan de dringende behoefte van de Europese Unie om een hulpbronnenefficiënt Europa te creëren.

Meester in informatiesystemen

Linnaeus University
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 1 - 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Teleborg +1 more

Informatiesystemen bieden kansen voor bedrijven en voor mensen om te communiceren, te leren, te innoveren en te organiseren. Dit programma biedt geavanceerde en brede kennis van de planning, het ontwerp en het gebruik van informatiesystemen in organisaties en bedrijven.

MM in muziekperformance, interpretatie en compositie Diploma of Excellence

Lund University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Malmö

Het programma Music Performance, Diploma of Excellence met specialisatie-opties in Compositie en Interpretatie heeft tot doel musici op te leiden met een uitzonderlijk hoog artistiek en professioneel niveau.

Master in energie-efficiënte gebouwde omgeving

Dalarna University
Campus 1 jaar September 2020 Zweden Borlänge

Verbetering van de energie- en milieuprestaties van gebouwen en de bijbehorende infrastructuur. Help de samenleving zijn weg te vinden naar een duurzamere toekomst door middel van energietechnologie en -ontwikkeling.

Master in Media Technology: Strategic Media Development

Malmö University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Malmö

Het programma biedt u de mogelijkheid om een ​​grondige kennis op te doen van de theoretische en praktische randvoorwaarden waaronder nieuwe mediatechnologieën evolueren en worden toegepast op management en besluitvorming in zakelijke contexten.

Master in Materials Chemistry

Stockholm University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Zweden Östermalm

Dit MSc-programma is gebouwd rond onze onderzoekssterkte in vaste-stofchemie en we zijn op zoek naar studenten die geïnteresseerd zijn in synthesestrategieën voor materialen of in het ontwikkelen van vaardigheden in geavanceerde karakteriseringstechnieken zoals elektronenmicroscopie of kernmagnetische resonantie (NMR).