MASTERSTUDIES.CO.NL

Top Masters Programma's 2019/2020 Zuid-Amerika

Zuid-Amerika trekt mensen van over de hele wereld voor zaken, toerisme, of studeren. Zuid-Amerika heeft iets voor iedereen, met landschappen die variëren van weelderige regenwouden, de mooie besneeuwde bergen, maar ook opwindende steden, exotische keuken, en een rijke cultuur te ervaren bieden. Zuid-Amerika wordt steeds meer een belangrijke speler in de wereldeconomie, waardoor veel mogelijkheden voor graduate studie. Een Master in Zuid-Amerika zal meer dan een uitstekende opleiding, maar kan de deur ook open voor tal van carrièremogelijkheden.

Studenten krijgen Master in Zuid-Amerika graden in disciplines zoals business, design, engineering, energie, financiën, onderwijs, communicatie en innovatie, onder vele anderen. Er zijn opties voor Master in Zuid-Amerika graden die full-time, part-time en online studies omvatten, waardoor het plannen opties voor elke student.Een Master in Zuid-Amerika is meer dan een graad, het is een cultureel en intellectueel stimulerende ervaring.

Neem een ​​kijkje hieronder op de Master in Zuid-Amerika-programma's en vinden het een voor jou!

gevonden resultaten Filter

Professional Master in Public Administration

Brazilian School of Public and Business Administration
Campus Voltijd Deeltijd 22 maanden Februari 2020 Brazilië Rio de Janeiro +1 more

Om te voldoen aan de groeiende vraag gekenmerkt door sterke professionele prestaties in segmenten van de Braziliaanse publieke sector, lanceerde FGV / EBAPE in 2012 de Master of Public Administration (MAP) in de professionele modaliteit.

Master of Education (online) (mee-v)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Online Voltijd Deeltijd 5 semesters Juli 2020 Colombia Colombia online Ecuador Ecuador online Panama Panama Online Peru Peru Online +7 more

Het programma Master of Education is ontworpen om de huidige behoeften van de kennismaatschappij te voldoen, het verrijken van de opleiding van het onderwijs professionals door toegang tot theorieën, methoden en pedagogische technieken voorhoede van toepassing zijn op verschillende onderwijsniveaus.

MDes Transcultural Design / Brazil Studio

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Brazilië São Paulo China Sjanghai India Pune +5 more

Vanwege zijn economische, sociale en culturele uniciteit is São Paulo het ideale leergebied gebleken voor onze 3e internationale studio, na Shanghai en Delhi. In samenwerking met de prestigieuze Mackenzie University, opgericht in 1870 (11 faculteiten, 42.000 studenten), bieden we een programma aan dat wordt gehost binnen de School of Architecture and City Planning.

International Master in geavanceerde klei science (iMacs)

University of Poitiers
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Frankrijk Poitiers Portugal Aveiro Brazilië Porto Alegre Griekenland Heraklion +6 more

IMACS is een geïntegreerde Master of Science met 4 instellingen ontworpen met een breed scala van leiderschap in klei wetenschap.

Master in internationale ontwikkeling

IPSL Institute for Global Learning
Combinatie van online en op de campus Voltijd 13 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Portland Peru Cusco Colombia Medellín Cartagena Vietnam Hanoi Tanzania Arusha Griekenland Thessaloniki Samothraki +12 more

Onafhankelijk ontworpen en samengesteld curriculum dat inspeelt op actuele maatschappelijke kwesties sluit aan bij service- en onderzoeksmogelijkheden en weerspiegelt de interesses van studenten en de nieuwste trends op het gebied van internationale ontwikkeling.

Master in vrede, ontwikkeling en Burgerschap

Uniminuto
Online Deeltijd 2 jaren Januari 2020 Colombia Bogotá

Zich bewust van onze historische verantwoordelijkheid bij de opbouw van een stabiele en duurzame vrede in Colombia, biedt Uniminuto professionals in het land de Masters in Peace, Development and Citizenship, als een optie om hun training te kwalificeren in overeenstemming met een van de belangrijkste uitdagingen die We hebben een samenleving.

Master's Degree in stedelijke en regionale planning

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Deeltijd 4 semesters Januari 2020 Colombia Bogotá

De master's degree in stedelijke en regionale planning is een postdoctorale programma opgericht in 1975 op de faculteit van interdisciplinaire studies. Het is momenteel een onderdeel van de Faculteit Architectuur en Design, gericht op onderzoek en uitgebreide en interdisciplinaire training van professionals in de analyse, onderzoek en interventie in de processen van stedelijke en regionale planning, ruimtelijke ordening en ontwerp van steden en regio's in Colombia , om bij te dragen aan het zoeken naar oplossingen voor de huidige problemen van onze samenleving, in overeenstemming met de richtlijnen van de Missie van de Pontificia Universidad Javeriana .

Master's Degree in mijnbouw en milieubeheer

Neumann
Online Voltijd 2 semesters Oktober 2019 Peru Tacna

Neumann Business School heeft de Master's degree in Mining and Environmental Management Online geconfigureerd, conform de veeleisende normen van het internationale onderwijs, dankzij een consultancyteam bestaande uit professionals die zijn opgeleid in de belangrijkste universiteiten van de wereld. Het heeft ook toonaangevende sprekers bijeengebracht voor de ontwikkeling van virtuele sessies, die door hun ontwerp en tools toegang geven tot de nieuwste kennis over het bedrijfsleven.

CEMS Master in internationaal management (CEMS mim)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Voltijd 1 jaar September 2020 Frankrijk Parijs Japan Tokyo Nederlanden Rotterdam Noorwegen Bergen Polen Warschau Portugal Lissabon Rusland Sint Petersburg Spanje Barcelona Zweden Stockholm Zwitserland St. Gallen Turkije Istanbul Hongkong Hong Kong Italië Milaan Ierland Dublin Australië Sydney Oostenrijk Wenen België Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilië São Paulo Canada Londen China Beijing Tsjechië Praag Denemarken Kopenhagen Finland Helsinki Duitsland Keulen Verenigd Koninkrijk Hongarije Boedapest India Kolkata Agde +52 more

De CEMS MIM is een postgraduaat, pre-experience mate open voor een selecte groep van studenten op een masteropleiding in een van 28 toonaangevende instellingen

Master in projectmanagement

Structuralia
Online Voltijd 600 uur Vraag informatie aan Spanje Spanje Online Mexico Buenavista Chili Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala Stad +8 more

De Master is bedoeld voor mensen die hun professionele werk kunnen combineren met de monitoring van het programma en die om professionele redenen hun kennis over het integrale projectmanagement moeten vergroten. In die zin is het een zeer aantrekkelijk programma voor de technische staf van bedrijven in alle industriële en consultingsectoren. Als een vereiste voor toelating moet je een afgestudeerde of een afgestudeerde met ten minste twee jaar relevante professionele ervaring in projectbeheer zijn.

Postgraduaat in hedendaags interieurontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Brazilië São Paulo

De Postgraduate cursus in Interior Design is gebaseerd op de traditie van Italiaans design, terwijl het promoten van geavanceerde benaderingen van innovatie, gericht op het verbeteren van het gebruik van kansen in de nationale ontwerpmarkt van omgevingen als geheel.

Online Master Network Beveiligingssysteem Online Beveiliging (ETNA)

IONISx
Online Deeltijd Open Inschrijving Frankrijk Frankrijk online Reunion Reunion Online Niger Niger Online Mauritius Mauritius Online Martinique (Fr.) Martinique Online Madagaskar Madagascar Online Liechtenstein Liechtenstein Online Libanon Libanon Online Groothertogdom Luxemburg Luxemburg Online Gabon Gabon Online Frans-Polynesië Frans Polynesië online Frans-Guyana Frans Guyana Online Ivoorkust Ivoorkust Online Republiek Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Canada Canada Online Algerije Algerije Online België België online Zwitserland Zwitserland Online +33 more

Netwerkbeveiliging en gegevensgebruik vormen de kern van de ontwikkeling van een bedrijf: beheers alle uitdagingen van de beveiliging van informatiesystemen.

Master in Fashion Marketing

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Deeltijd 400 uur Vraag informatie aan Brazilië Rio de Janeiro

Wil je marketing leren en van mode houden? Wil je mode leren en van marketing houden? Haar plek is in IED Rio, in de Professional Fashion Marketing Master leer je marketing met professoren die refereren in de modemarkt.

Professional master's degree in het management van de creatieve economie

ESPM
Campus Deeltijd 2 jaren Maart 2020 Brazilië Rio de Janeiro

De Professional Master is direct gerelateerd aan innovatie en toegepast onderzoek. Door middel van een academisch hoog niveau, in lijn met solide onderzoeksbasis en thematische applicaties voor de arbeidsmarkt, is het mogelijk met situaties uit het dagelijks leven in een bredere reikwijdte te analyseren en te anticiperen.

Master in het onderwijs

Instituto Para La Calidad De La Educacion
Campus Voltijd 2 semesters Maart 2020 Peru Lima

De masteropleiding Education met vermelding in Teaching en University Research voldoet aan de eisen van de nieuwe universitaire wet en beantwoordt de doelstellingen van het nationale onderwijsstelsel in zijn verschillende niveaus en modaliteiten.