MASTERSTUDIES

4 Masters Programma's in Zoölogie 2020

Een master is een geavanceerde graad die na het behalen van een undergraduate programma wordt nagestreefd. Het is een manier om studenten van hun leeftijdsgenoten die dezelfde kwalificaties kunnen hebben maar alleen een undergraduate onderwijs te differentiëren. Een Master in Zoölogie / Animal Sciences richt zich op alles wat met betrekking tot dieren en bereidt studenten voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden.

Wat is een Master in Zoölogie / Animal Sciences? Deze graad is een goede keuze voor degenen die de zorg over de gezondheid en de functie van alle soorten dieren. Typische programma's omvatten cursussen in profiel gebieden zoals dieren voor gezelschap en sport, boerderij dieren, dierlijk gedrag, wonen en welzijn, Diermanagement en voeding, diergezondheid en geneeskunde, en dierlijke genetica en fokkerij. De meerderheid van de programma's zal werken met honden, katten, paarden, rundvlees en melkvee, schapen, varkens, rendieren, gevogelte en geiten, hoewel bepaalde cursussen kunnen zich richten op andere soorten.

Het verdienen van een Master in Zoölogie / Animal Sciences is gunstig in een aantal manieren. Het geeft afgestudeerden een concurrentievoordeel en verbetert hun winstpotentieel. Het geeft hen ook met zowel professionele en persoonlijke vaardigheden die hun hele leven lang kunnen worden gebruikt, zoals het analyseren en oplossen van problemen en rekening houdend met de behoeften van zowel de dieren en de samenleving.

Er zijn vele internationale universiteiten die de mogelijkheid om een ​​Master in de Zoölogie / Animal Sciences verdienen bieden. Omdat elk programma varieert in duur en specifieke cursussen, de kosten variëren ook. Zodra u uw zoekopdracht, bel de school direct uit te vinden wat de kosten zijn betrokken.

Er zijn vele carrières beschikbaar voor mensen met een Master in Zoölogie / Animal Sciences. Afgestudeerden zijn voorbereid op een carrière in het onderzoek op vele gebieden. Ze kunnen ook werken in de evaluatie, consultancy, productontwikkeling, het onderwijs, en de journalistiek.

Als het verdienen van een diploma online is te verkiezen, contact op met uw school om te zien wat er wordt aangeboden. Veel programma's bieden op afstand leren voor sommige of alle van de cursussen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

4 Resultaten in Zoölogie Filter

Universitaire master in de zoölogie

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 semesters
29 May 2020
Spaans
Campus

De universitaire masteropleiding in de zoölogie probeert bij te dragen aan de opleiding van studenten in de wetenschappelijke en toegepaste studie van fauna. Het heeft een ste ...

Lees meer

Msc zoölogie

Universität Wien
MSc
13 jul 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
30 sep 2020
Engels
Duits
Campus

De masteropleiding zoölogie is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het moderne onderzoek naar het leven van dieren vormen.

Lees meer

MSc in Zoötechnische Engineering

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Master
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Portuguese
Campus

Het doel van de Master in Zoötechnische Engineering is om studenten die, ondersteund door een solide achtergrond in de wiskunde, scheikunde, natuurkunde en dierlijke biologisc ...

Lees meer

MSc in zoölogie

University of Johannesburg
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het primaire doel van de MSc in Zoology minor-proefschrift met cursussen is om studenten te voorzien van gespecialiseerde geavanceerde opleiding en training, terwijl ze voldoe ...

Lees meer