MASTERSTUDIES

Masters in Zoölogie in Europa 2020

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Een MSc in Zoölogie / Animal Sciences biedt u de kans om dieren en hun habitat te bestuderen. Met een MSc in Zoölogie / Animal Sciences, zal u een expert op habitats worden zo divers als woestijnen, moerassen, grote hoogte fauna en regenwouden.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Masters Opleiding in Zoölogie in Europa

3 Resultaten in Zoölogie, Europa Filter

Universitaire master in de zoölogie

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 semesters
29 May 2020
Spaans
Campus

De universitaire masteropleiding in de zoölogie probeert bij te dragen aan de opleiding van studenten in de wetenschappelijke en toegepaste studie van fauna. Het heeft een ste ...

Lees meer

Msc zoölogie

Universität Wien
MSc
13 jul 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
30 sep 2020
Engels
Duits
Campus

De masteropleiding zoölogie is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het moderne onderzoek naar het leven van dieren vormen.

Lees meer

MSc in Zoötechnische Engineering

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Master
okt 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Portuguese
Campus

Het doel van de Master in Zoötechnische Engineering is om studenten die, ondersteund door een solide achtergrond in de wiskunde, scheikunde, natuurkunde en dierlijke biologisc ...

Lees meer