Deeltijd Master's Opleiding in Zakelijke Informatie Technologie in Iasi Roemenië

Beste Deeltijd Graduate Studies in Zakelijke Informatie Technologie in Iasi Roemenië 2018

Zakelijke Informatie Technologie

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Master in Business Information Technology is een op onderzoek gebaseerde opleiding. Het is gebaseerd op het opnemen communicatietechnologie en andere applicaties in ruwe bedrijf zijn productiviteit en efficiëntie.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Iasi City heeft al jaren een centrum van het culturele, artistieke, sociale en academische leven van Roemenië. De stad ligt in de regio Moldavië van Roemenië en heeft een bevolking van bijna 300.000 mensen. Het heeft 5 openbare universiteiten.

Deeltijd Masters in Zakelijke Informatie Technologie in Iasi in Roemenië

Lees meer

Master's Degree In Systemen En Controle

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Roemenië Iasi

Master's studies in Systems and Control (SC) zijn bedoeld voor afgestudeerden met een basiskennis van automatische besturing en die willen hun expertise te verdiepen in verschillende onderzoeksrichtingen. [+]

In het kort Faculteit Naam: Faculteit der Automatic Control and Computer Engineering Vakgebied: Engineering Systems Naam van de universiteit programma: Systems and Control Voertaal: Deze opleiding wordt in het Engels aangeboden. Aard van de studies (full-time, part-time, afstandsonderwijs): Voltijd Standaardlengte van studies (in jaren) & aantal semesters: 2 jaar / 4 semesters Aantal studiepunten (op semester en de duur van het onderzoek): 30 kredieten / semester, 120 studiepunten in totaal Academische kalender (begin- en einddatum van de cursussen): 1 oktober - 30 juni. Uitgebreid tot 30 september voor herkansingen.

Master's studies in Systems and Control (SC) zijn bedoeld voor afgestudeerden met een basiskennis van automatische besturing en die willen hun expertise te verdiepen in verschillende onderzoeksrichtingen. De Systems and Control traineeship heeft een interdisciplinair programma gebaseerd op technische takken automatische aansturing, toegepaste informatica, robotica, communicatie en elektronica. De behandelde onderwerpen de studenten helpen om professionele competenties te krijgen in: - het werken met geavanceerde concepten van de systeemtheorie en automatische controle, informatica, kunstmatige intelligentie, informatietechnologie en communicatie; - met behulp van geavanceerde methoden voor computerondersteunde modellering, simulatie, identificatie en ontwerp van automatische controlesystemen; - het ontwerpen, implementeren, testen, bediening en onderhoud van technische apparatuur en geavanceerde automatische controle structuren; - de ontwikkeling van software om complexe controle algoritmes programmeertools, kunstmatige intelligentie technieken en geavanceerde technologieën toe te passen.... [-]