Deeltijd Masters in Zakelijke Informatie Technologie in Roemenië

Vergelijk Deeltijd Master Programma's in Zakelijke Informatie Technologie in Roemenië 2018

Zakelijke Informatie Technologie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

De Business Information Technology programma leert studenten hoe ze begrippen zoals risicobeheer, uitlijning en corporate governance vanuit een zakelijk perspectief te gebruiken. De nadruk zal op de gegevens over de veiligheid en menselijke hulpbronnen worden geplaatst.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

Deeltijd Masters Programma in Zakelijke Informatie Technologie in Roemenië

Lees meer

Master's Degree In Systemen En Controle

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Roemenië Iași

Master's studies in Systems and Control (SC) zijn bedoeld voor afgestudeerden met een basiskennis van automatische besturing en die willen hun expertise te verdiepen in verschillende onderzoeksrichtingen. [+]

In het kort Faculteit Naam: Faculteit der Automatic Control and Computer Engineering Vakgebied: Engineering Systems Naam van de universiteit programma: Systems and Control Voertaal: Deze opleiding wordt in het Engels aangeboden. Aard van de studies (full-time, part-time, afstandsonderwijs): Voltijd Standaardlengte van studies (in jaren) & aantal semesters: 2 jaar / 4 semesters Aantal studiepunten (op semester en de duur van het onderzoek): 30 kredieten / semester, 120 studiepunten in totaal Academische kalender (begin- en einddatum van de cursussen): 1 oktober - 30 juni. Uitgebreid tot 30 september voor herkansingen.

Master's studies in Systems and Control (SC) zijn bedoeld voor afgestudeerden met een basiskennis van automatische besturing en die willen hun expertise te verdiepen in verschillende onderzoeksrichtingen. De Systems and Control traineeship heeft een interdisciplinair programma gebaseerd op technische takken automatische aansturing, toegepaste informatica, robotica, communicatie en elektronica. De behandelde onderwerpen de studenten helpen om professionele competenties te krijgen in: - het werken met geavanceerde concepten van de systeemtheorie en automatische controle, informatica, kunstmatige intelligentie, informatietechnologie en communicatie; - met behulp van geavanceerde methoden voor computerondersteunde modellering, simulatie, identificatie en ontwerp van automatische controlesystemen; - het ontwerpen, implementeren, testen, bediening en onderhoud van technische apparatuur en geavanceerde automatische controle structuren; - de ontwikkeling van software om complexe controle algoritmes programmeertools, kunstmatige intelligentie technieken en geavanceerde technologieën toe te passen.... [-]