Deeltijd Master's Programma in Zakelijke Informatie Technologie in Duitsland

Vergelijk Deeltijd Master Opleidingen in Zakelijke Informatie Technologie in Duitsland 2018

Zakelijke Informatie Technologie

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een zakelijke informatie-technologie programma leert studenten hoe ze de informatietechnologie praktijken toe te passen in de zakenwereld. Deze praktijken zullen helpen bedrijven de omzet te verhogen, het verbeteren van marketing technieken en belangrijke financiële gegevens te beschermen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Deeltijd Master's Opleiding in Zakelijke Informatie Technologie in Duitsland

Lees meer

Meester In Cloud Computing En Diensten (ccs)

EIT Digital Master School
Campus 2 jaar September 2018 Duitsland Berlin

Het programma in Cloud Computing en Services richt zich op een breed scala van toepassingen zoals e-commerce, mobiele diensten, online sociale netwerken, peer-to-peer systemen en webservices. [+]

Het programma Cloud Computing en Diensten richt zich op een breed scala van toepassingen, zoals e-commerce, mobiele diensten, online sociale netwerken, peer-to-peer systemen en webservices.

Wat gebruikelijk is voor al deze toepassingen is dat de informatiebronnen en controle worden gedecentraliseerd via het netwerk en meerdere datacenters en hun onderliggende systemen worden verdeeld, herconfigureerbare en adaptief. Dit alles maakt het proces van het ontwikkelen van gedistribueerde software systemen aanzienlijk complexer dan voor centrale systemen.

Cloud Computing en diensten zullen de studenten met een systeem van kennis, zowel in de formele stichtingen, technologische platforms en praktische vaardigheden te bieden bij de uitvoering van gedistribueerde software toepassingen. Het programma zal ook inzicht geven in de huidige en toekomstige richtingen van de gedistribueerde software ontwikkeling. Na afronding van de studie, de studenten begrijpen en weten hoe ze grote gedistribueerde systemen te gebruiken. Op de top van dit zijn ze ook in staat om het ontwerpen en bouwen van cloud computing-systemen en diensten op netwerken en informatica-infrastructuur.... [-]


Meester In Service Management En Engineering (part-time)

HECTOR School of Engineering and Management
Campus Deeltijd 18 maanden October 2018 Duitsland Karlsruhe

Afgestudeerden van de Service Management & Engineering masteropleiding hebben de mogelijkheid om te begrijpen en te evalueren hoe de hardware en software ontwikkelingen in de moderne informatie- en communicatietechnologieën de toekomst dienst markt te beïnvloeden. [+]

Master Program in Service Management & Engineering

Part-time verdere kwalificatie voor informatici.

Informatietechnologie voor zakelijk succes: Efficiëntie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid zijn belangrijke thema's voor informatiesystemen in het internet tijdperk. Het programma zorgt voor goedgekeurde technische methoden voor een succesvolle informatie-systemen modellering, ontwerp en implementatie.

Afgestudeerden van het masteropleiding Service Management & Engineering hebben de mogelijkheid om te begrijpen en te evalueren hoe hardware en software ontwikkelingen in moderne informatie- en communicatietechnologie de toekomstige dienstmarkt beïnvloeden. -Techniek gebaseerde problemen kunnen worden opgelost met behulp van de complexiteit management methoden. Het programma brengt een interdisciplinaire benadering van de oplossing van de problemen en traint adequate oplossing methoden voor hard- en software applicaties.... [-]