Deeltijd Master's Programma in Zakelijke Informatie Technologie in Duitsland

Vergelijk Deeltijd Master Opleidingen in Zakelijke Informatie Technologie in Duitsland 2019

Zakelijke Informatie Technologie

Een masterdiploma geeft u de mogelijkheid om ofwel verder uw begrip van een bepaalde vraag of opstijgen op een heel andere manier met behulp van vaardigheden die je hebt opgedaan bij uw vorige bachelordiploma.

Een zakelijke informatie-technologie programma leert studenten hoe ze informatietechnologie concepten en principes te gebruiken in een zakelijke omgeving. Studenten zullen leren hoe deze concepten invloed hebben op de financiën, organisatie en marketing technieken van een bedrijf. 

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Deeltijd Master's Opleiding in Zakelijke Informatie Technologie in Duitsland

Lees meer

Master Program Service Management

HECTOR School of Engineering and Management
Campus Deeltijd 18 maanden September 2019 Duitsland Karlsruhe

Op informatie gebaseerde diensten, gepersonaliseerde oplossingen en interactieve samenwerkingen vormen de toekomst, terwijl agile, dynamische en internationale netwerken van leveranciers met klanten worden verbonden. Volgende officiële begindatum: maart 2013; eerdere invoer ook mogelijk. [+]

Afgestudeerden van het Master Program Service Management

De vaardigheden verworven in het masterprogramma omarmen een holistische benadering in de context van informatie- en communicatietechnologieën: de deelnemer kan informatie- en servicemarkten begrijpen en analyseren en de bijbehorende bedrijfsprocessen toepassen en optimaliseren, van innovatie tot productlancering. Ze zijn in staat om de ontwerp- en ontwerpprincipes van huidige servicetechnologieën zoals cloud computing toe te passen en onafhankelijk oplossingen te ontwikkelen voor reeds geïdentificeerde probleemgebieden. Deelnemers kunnen problemen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid identificeren en de belangrijkste behandelingsmethoden beheersen. Bovendien zullen ze in staat zijn om economische problemen van prijsbepalingsdiensten op te lossen met passende interdisciplinaire benaderingen. De analyse en optimalisatie van bedrijfsgerelateerde lifecycles van bedrijfsprocessen maakt net zo goed deel uit van het competentieprofiel van de afgestudeerde als de efficiënte evaluatie en verdere ontwikkeling van software-architectuurvarianten en aspecten van de ontwikkeling van software-kwaliteit. Bovendien zijn de afgestudeerden in een positie om regelgevingskadervoorwaarden en juridische kwesties van contractontwerp te evalueren en in staat te zijn adequaat rekening te houden bij het nemen van ontwerpbeslissingen.... [-]