Master Opleiding in Zakelijke Communicatie in Madrid Spanje

Beste Graduate Studies in Zakelijke Communicatie in Madrid Spanje

Zakelijke Communicatie

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Zakelijke communicatie bestudeert de verschillende methodes men kan en moet gebruiken om effectief te communiceren in zowel de zakelijke als voor het publiek. Deze studie kan grafisch ontwerp, het schrijven, mondelinge presentatie, spreadsheets, video en foto's te nemen.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Top Masters Programma in Zakelijke Communicatie in Madrid in Spanje

Lees meer

Master in Business Studies - Business Communication

United International Business Schools
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Spanje Barcelona Madrid +2 more

[+]

Masters Opleidingen in Zakelijke Communicatie in Madrid Spanje. Studenten die geen business-gerelateerde bachelor niet aanhouden of gelijkwaardig kan worden verplicht om een ​​binnenkomend assessment test uit te voeren voor het starten van de graduate programma, en, afhankelijk van de resultaten, verdien een extra aantal studiepunten in nivellering cursussen uit de pre-master programma, om volledig voorbereid voor onze graduate programma's. Studenten die een bachelor diploma of gelijkwaardig hoeft te houden zou gelden voor een bacheloropleiding, noch voor de Undergraduate Diploma top-up programma. Raadpleeg de undergraduate opnames catalogus voor meer informatie. Studenten die 15 of meer jaar relevante werkervaring kan rechtstreeks een aanvraag voor de Pre-Master programma en vereist zal zijn om een ​​binnenkomend assessment test voorafgaand voltooien om het starten van de graduate programma, en, afhankelijk van de resultaten, verdien een extra aantal studiepunten in specifieke undergraduate opleidingen. ... [-]

Eigen Universiteit Master's Degree In Politieke En Zakelijke Communicatie

Vértice Business School
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid Málaga +1 more

Eigen University Masters in Politieke Communicatie en Management, wordt gegeven door de Universiteit van Malaga in samenwerking met Vertex Business School en heeft 60 studiepunten programma. De Master levert kennis en methoden die nodig zijn om de rentabiliteit van de communicatie te optimaliseren in de publieke en private omgeving. Van het plannen van een campagne om de uitvoering, het toezicht en de controle van de resultaten, het programma omvat alle variabelen van de communicatie, de acteurs en hun rollen en de beschikbare instrumenten. [+]

De Masters in Politieke Communicatie en Management, Vertex Business School biedt de nodige kennis en methodes om het rendement van communicatie in publieke en private omgeving te maximaliseren. Van het plannen van een campagne om de uitvoering, het toezicht en de controle van de resultaten, het programma omvat alle variabelen van de communicatie, de acteurs en hun rollen en de beschikbare instrumenten.

De doelgroep van vandaag is zeer gekwalificeerd, kritischer en heeft vele middelen van toegang tot informatie. Deze dynamiek en complexiteit maakt deze Master een must voor actieve communicatie professionals.

De ingeschreven in onze Masters in politieke communicatie en management studenten, uit te breiden hun netwerken met professionals uit andere organisaties en landen, en het einde het verwerven van een persoonlijke differentiatie, die de inzetbaarheid bevordert zowel bedrijven en organisaties en communicatiebureaus en het verbeteren van hun carrière.... [-]