Filter
Master Studies
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master's Programma's in Zakelijke Communicatie in Noord-Amerika 2019/2020

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Effectieve zakelijke communicatie is van vitaal belang voor het verkrijgen van informatie over te brengen aan collega's, het grote publiek en aan de consument. Deze bijzondere focus van de communicatie is de studie van hoe dat te doen met behulp van verschillende methoden, zoals schrijven, spreadsheets, grafische en mondelinge presentaties en video.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master's Opleiding in Zakelijke Communicatie in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Zakelijke Communicatie, Noord-Amerika

School Of Professional Studies - Columbia University

Master Columbia-programma in onderhandeling en Conflict Resolution, die kan worden ingevuld op een part-time of full-time basis, een combinatie van theorie en toegepaste ... [+]

Conflictoplossing professionals werken in een aantal gebieden, waaronder het bedrijfsleven, recht, onderwijs, gezondheidszorg en overheid. Ze fungeren als arbiters, bemiddelaars, bemiddelaars, ombudsmannen, en begeleiders. Zij moeten de oorzaken en de dynamiek van het conflict en hoe te begrijpen om geschillen door middel van onderhandelingen op te lossen met redenen omkleed.

Columbia masteropleiding in onderhandeling en Conflict Resolution, Die kan worden ingevuld op een part-time of full-time basis, een combinatie van theorie en toegepaste training om studenten voor te bereiden om praktische modellen voor het onderhandelen en het oplossen van geschillen tussen partijen met verschillende doelstellingen en wensen te ontwikkelen. Dit graduate programma is onderdeel van een rijke geschiedenis van conflictoplossing aan de Columbia University.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
edX

Het MicroMasters-programma: professionele vaardigheden: onderhandeling en leiderschap van de Tecnológico de Monterrey, bestaat uit professionele postdoctorale cursussen, ... [+]

Verkrijg de vaardigheden die je carrière zullen starten als onderhandeling, leiderschap, communicatie en kritisch denken.

Wat je academische achtergrond ook is, het ontwikkelen van een reeks zachte vaardigheden (Soft Skills) is een belangrijke factor in je carrière. Het hebben van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van een carrière als bedrijf hangt af van hoe de wereld eruit ziet en de snelheid waarmee beslissingen worden genomen.

Het MicroMasters-programma: professionele vaardigheden: onderhandeling en leiderschap van de Tecnológico de Monterrey, bestaat uit professionele postdoctorale cursussen, wat overeenkomt met 25% van het werk in de Voltijd Master in Business Management.... [-]

Verenigde Staten Cambridge
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
24 weken
Online
Lees meer in Nederlands