MASTERSTUDIES

Master Opleidingen in Wiskunde in de Verenigde Montgomery Verenigde Staten

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

In een college wiskunde belangrijk, zal algebra cursussen richten zich op de ring theorie en algebraïsche meetkunde. De geometrie meest bestudeerde is differentiële meetkunde, die zich richt op de eigenschappen van krommen en oppervlakken. Logica is een ander onderwerp dat vaak binnen een wiskunde programma wordt aangeboden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Masters Programma in Wiskunde in de Verenigde Montgomery in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Wiskunde, Montgomery Filter

Master of Science in de wiskunde

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
MSc
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Alabama State University biedt een Master of Science degree in de wiskunde, die typisch de voltooiing van ongeveer 2 jaar studie vereist, het afleggen van het Graduate Compreh ...

Lees meer

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Master
<
Voltijds
Engels
Campus

Bibliotheekmediaspecialist: Twee jaar ervaring in de opleiding voordat u een certificaat aanvraagt . . $ 10.156 $ 17.572 Kamer / Board $ 5422 $ 5422 Subtotaal $ 15.578 $ 22.99 ...

Lees meer