MASTERSTUDIES

Masters Programma's in Wiskunde in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Wiskundige test maakt gebruik vaak de tijdreeks methode om metingen in getimede opeenvolging. Met deze methode, het belang ligt in de correlatie van metingen op twee verschillende tijdstippen. Deze correlatie kan vervolgens worden gebruikt in parameter schatting en voorspelling van de resultaten.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Top Masters Programma in Wiskunde in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

1 Resultaten in Wiskunde, Santa Cruz de Tenerife Filter

Master in het modelleren en wiskundig onderzoek, statistiek en informatica

Universidad de La Laguna
Master
sep 2020
<
Voltijds
Spaans
Campus

Deze master heeft een breed scala aan onderwerpen die gericht zijn op de behoeften gerichte technologische centra en de R + D + i bedrijven met betrekking tot de wiskunde onde ...

Lees meer