MASTERSTUDIES

Master's Programma's in Wiskunde in Oostenrijk

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Geavanceerde wiskunde training kan richten op de fundamentele theorie├źn van de kwantummechanica, waarbij een enkel deeltje wordt geobserveerd en geanalyseerd om voorspellingen te doen over het experiment resultaten te maken. Hydrodynamische stabiliteit kan een andere geavanceerde onderwerp dat in een wiskunde programma.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Masters in Wiskunde in Oostenrijk

2 Resultaten in Wiskunde, Oostenrijk Filter

Master in de wiskunde

University of Klagenfurt - Faculty of Technical Sciences
Master
01 okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
05 sep 2020
Engels
Campus

De masteropleiding Wiskunde aan de Universiteit van Klagenfurt leert studenten geavanceerde en diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van (Toegepaste) Wiskunde en Sta ...

Lees meer

MSc in wiskunde

Graz University of Technology (TU Graz)
MSc
okt 2020
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

Technieken uit een breed scala aan wiskundige velden zijn nodig om de uitdagingen aan te gaan die zich in talloze toepassingen voordoen: Wiskundige beeldvorming verbetert de d ...

Lees meer