Master's in Wiskunde in Oostenrijk

Bekijk Master's Programma's in Wiskunde in Oostenrijk

Wiskunde

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Wiskundige test maakt gebruik vaak de tijdreeks methode om metingen in getimede opeenvolging. Met deze methode, het belang ligt in de correlatie van metingen op twee verschillende tijdstippen. Deze correlatie kan vervolgens worden gebruikt in parameter schatting en voorspelling van de resultaten.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Master's Programma in Wiskunde in Oostenrijk

Lees meer

Master in de wiskunde

University of Göttingen
Campus Voltijd 4 semesters Open Inschrijving Oostenrijk Innsbruck

Beter preparded voor onderzoek en de economie! Deze opleiding onderzoeksgerichte biedt tal van mogelijkheden voor individuele specialisatie. Met uitstekende capaciteit voor analytisch denken, hebben afgestudeerden van Göttingen in hoge vraag in verschillende gebieden van het onderzoek en de economie al jaren. [+]

Master in de wiskunde (M.Sc.) Uitermate geschikt voor onderzoek en de economie! Deze opleiding onderzoeksgerichte biedt tal van mogelijkheden voor individuele specialisatie. Met uitstekende capaciteit voor analytisch denken, hebben afgestudeerden van Göttingen in hoge vraag in verschillende gebieden van het onderzoek en de economie al jaren. Deze graad maakt het ook mogelijk studenten te doctorale studies voort te zetten, bijvoorbeeld in één van de interdisciplinair onderzoek trainingsgroepen aan de universiteit van Göttingen. Deze opleiding vindt plaats in een internationale en interdisciplinaire sfeer die de reputatie van de wiskunde in Göttingen kenmerkt. De masteropleiding gaat dan de doelstellingen van de bacheloropleiding: Kennis van de belangrijkste wiskundige disciplines, hun onderlinge relaties, omgaan met de huidige wiskundig onderzoek literatuur, evenals de mogelijkheid om proces wetenschappelijk en verbeelden wiskundige problemen. Succesvolle afronding van de masteropleiding qualties afgestudeerden voor:... [-]