Master's in Wiskunde in Oostenrijk

Bekijk Master's Programma's in Wiskunde in Oostenrijk

Wiskunde

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

Geavanceerde wiskunde training kan richten op de fundamentele theorieën van de kwantummechanica, waarbij een enkel deeltje wordt geobserveerd en geanalyseerd om voorspellingen te doen over het experiment resultaten te maken. Hydrodynamische stabiliteit kan een andere geavanceerde onderwerp dat in een wiskunde programma.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Master's Programma in Wiskunde in Oostenrijk

Lees meer

Master in de wiskunde

University of Göttingen
Campus Voltijd 4 semesters Open Inschrijving Oostenrijk Innsbruck

Beter preparded voor onderzoek en de economie! Deze opleiding onderzoeksgerichte biedt tal van mogelijkheden voor individuele specialisatie. Met uitstekende capaciteit voor analytisch denken, hebben afgestudeerden van Göttingen in hoge vraag in verschillende gebieden van het onderzoek en de economie al jaren. [+]

Master in de wiskunde (M.Sc.) Uitermate geschikt voor onderzoek en de economie! Deze opleiding onderzoeksgerichte biedt tal van mogelijkheden voor individuele specialisatie. Met uitstekende capaciteit voor analytisch denken, hebben afgestudeerden van Göttingen in hoge vraag in verschillende gebieden van het onderzoek en de economie al jaren. Deze graad maakt het ook mogelijk studenten te doctorale studies voort te zetten, bijvoorbeeld in één van de interdisciplinair onderzoek trainingsgroepen aan de universiteit van Göttingen. Deze opleiding vindt plaats in een internationale en interdisciplinaire sfeer die de reputatie van de wiskunde in Göttingen kenmerkt. De masteropleiding gaat dan de doelstellingen van de bacheloropleiding: Kennis van de belangrijkste wiskundige disciplines, hun onderlinge relaties, omgaan met de huidige wiskundig onderzoek literatuur, evenals de mogelijkheid om proces wetenschappelijk en verbeelden wiskundige problemen. Succesvolle afronding van de masteropleiding qualties afgestudeerden voor:... [-]