MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Wiskunde in Oceanië 2020

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

In een college wiskunde belangrijk, zal algebra cursussen richten zich op de ring theorie en algebraïsche meetkunde. De geometrie meest bestudeerde is differentiële meetkunde, die zich richt op de eigenschappen van krommen en oppervlakken. Logica is een ander onderwerp dat vaak binnen een wiskunde programma wordt aangeboden.

Oceania ook bekend als Oceanica is een regio gericht op de eilanden van de tropische Stille Oceaan [4] Advies van wat Oceanië variëren van de drie subregio's van Melanesië, Micronesië en Polynesië [5] om, meer in het algemeen, de gehele insulaire regio. tussen Azië en Amerika, waaronder Australië en de Maleise Archipel.

Master's Opleiding in Wiskunde in Oceanië

2 Resultaten in Wiskunde, Oceanië Filter

Master of Science (Research) in Mathematical Sciences

University of Technology Sydney
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De Master of Science (Research) in Mathematical Sciences biedt een kans om onderzoeksvaardigheden te verwerven en om de kennis te verdiepen in een van de gebieden van de wisku ...

Lees meer

Meester van wiskundige wetenschappen (gevorderden) (mms)

The Australian National University | Science
Master
jan 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Deze graad stelt studenten in staat hun expertise in de wiskundige wetenschappen te verbeteren, ofwel als een route om verder te studeren of hun kwantitatieve vaardigheden op ...

Lees meer