MASTERSTUDIES

Masters Opleidingen in Wiskunde in Noorwegen

Een masters is het eerste niveau van graduate cursussen en kunnen worden verkregen nadat u een bachelor's degree te ontvangen. Het verdienen van een masters vereist meestal twee jaar full-time studie, wat neerkomt op 36-54 semester credits.

 

In een college wiskunde belangrijk, zal algebra cursussen richten zich op de ring theorie en algebraĆÆsche meetkunde. De geometrie meest bestudeerde is differentiĆ«le meetkunde, die zich richt op de eigenschappen van krommen en oppervlakken. Logica is een ander onderwerp dat vaak binnen een wiskunde programma wordt aangeboden.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Master's Opleiding in Wiskunde in Noorwegen

1 Resultaten in Wiskunde, Noorwegen Filter

Master in de wiskunde

UIT The Arctic University of Norway
Master
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Studenten kunnen kiezen uit drie specialiteiten; algebra, analyse / differentiaalmeetkunde of toegepaste wiskunde. Enkele van de speciale velden omvatten cryptografie, getalth ...

Lees meer