MASTERSTUDIES

Master Programma's in Wiskunde in Finland

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Men moet al een bachelordiploma te solliciteren naar een meester 's programma. De meeste meester 's degree programma zou vereisen studenten om een ​​meester voltooien' s scriptie of onderzoek papier.

In een college wiskunde belangrijk, zal algebra cursussen richten zich op de ring theorie en algebraïsche meetkunde. De geometrie meest bestudeerde is differentiële meetkunde, die zich richt op de eigenschappen van krommen en oppervlakken. Logica is een ander onderwerp dat vaak binnen een wiskunde programma wordt aangeboden.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Masters in Wiskunde in Finland

3 Resultaten in Wiskunde, Finland Filter

Master of Science in wiskunde en operationeel onderzoek

Aalto University
MSc
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Fins
Zweeds
Campus

Het masterprogramma wiskunde en operationeel onderzoek leidt experts op met een brede kennis van wiskundige methoden en sterke probleemoplossende vaardigheden om uitdagende pr ...

Lees meer

Master in wiskunde en statistiek

University of Helsinki
Master
aug 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
15 jan 2021
Engels
Fins
Zweeds
Campus

Studies in dit masterprogramma leiden je naar de fascinerende wereld van de moderne wetenschap en bieden je een solide basis voor wiskunde- en statistiektoepassingen.

Lees meer

Master in theoretische en computationele methoden

University of Helsinki
MSc
aug 2021
<
Voltijds
<
2 jaren
15 jan 2021
Engels
Fins
Zweeds
Campus

De basis van de natuurwetenschappen is het modelleren van fenomenen en het oplossen van deze modellen. Het masterprogramma in theoretische en computationele methoden geeft je ...

Lees meer