MASTERSTUDIES

3 Graduate Studies in Vrijetijdstudies 2020

Postgraduate degrees zijn voor studenten die hun studie in het hoger onderwijs willen voortzetten. Voor de meeste masters is meestal een jaar voltijds studeren vereist en het kan maximaal vier jaar duren om dit te voltooien. De meeste programma's vereisen een voltooiing van 32 tot 60 credit-uren.

Wat is een Master in vrijetijdstudies? Deze graad, ook bekend als Master in Recreation Studies, is een tak van de sociale wetenschappen en is bedoeld om studenten voor te bereiden op het werken als recreatieve therapeuten of het runnen van recreatieve settings. Als onderdeel van een kernvereiste, kunnen studenten merken dat ze cursussen volgen, zoals vrije tijdshorizon, concepten in therapeutische recreatie en administratie en supervisie over recreatie en sport. Keuze-opties kunnen bestaan ​​uit ontwerp van recreatieprogramma's, trends en problemen in therapeutische recreatie, en gebieden en faciliteiten voor recreatie en sport. Meestal resoneert deze master met mensen die graag met een grote verscheidenheid aan mensen werken.

Studenten die een Master in Leisure Studies volgen, kunnen veel waardevolle vaardigheden ontwikkelen. Ze kunnen analytische en probleemoplossende vaardigheden leren, evenals aanpassingsvermogen. Dit kan studenten in zowel hun persoonlijke als professionele leven helpen.

Een master in Leisure Studies wordt aangeboden aan vele universiteiten, en programma-eisen variëren. Veel factoren kunnen van invloed zijn op de studiekosten, waaronder de locatie van de school, de lengte van het programma en de gekozen cursussen. Neem contact op met eventuele toekomstige scholen voor een meer gedetailleerde uitsplitsing van de inschrijfkosten.

Na hun afstuderen vinden studenten carrièremogelijkheden in leiderschaps- en managementfuncties bij verschillende instanties, zoals non-profitorganisaties, militaire bases, resorts, sportfaciliteiten, scholen en openluchtrecreatiecentra. Vacatures vragen vaak dat potentiële individuen over sterke leiderschapsvaardigheden beschikken, anderen kunnen motiveren en creatief, hard en gezond kunnen zijn. Afgestudeerden kunnen werken als coaches, managers van fitnesscentra, parkwachters of beheerders van pretparken.

Veel universiteiten bieden online een Master in Leisure Studies aan. Natuurlijk kunnen studenten ook altijd hun diploma volgen op een campus. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Vrijetijdstudies Filter

Master in Internationale Vrije tijd, Toerisme

NHL Stenden University of Applied Sciences
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
15 aug 2020
Engels
Campus

De internationale vrijetijdsbesteding, toerisme

Lees meer

MA in International Leisure, Tourism en Event Management

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar
MA
<
Voltijd
<
40 weken
Engels
Campus

De Master of Arts in het International Leisure, Tourism, en Event Management programma bereidt afgestudeerden voor om verantwoordelijke toekomstige leiders te worden in de vri ...

Lees meer

Meester in het internationale toerisme en recreatie beheer

University of Southern Denmark
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Toelatingseisen Bachelors of Art (BA) in Business, Taal en Cultuur (International Tourism and Leisure Management) het recht hebben om te worden toegelaten. Studenten met ander ...

Lees meer