Masters Opleiding in Vrije Kunsten

Top 3 Masters Opleidingen in Vrije Kunsten 2018

Door het behalen van een masterdiploma kunnen veel studenten hun academische en loopbaanhorizon uitbreiden. Studenten kunnen de meeste masteropleidingen in minder dan drie jaar voltooien.

Wat is een master in Liberal Arts? Dit type programma wordt meestal nagestreefd na het behalen van een bachelordiploma. Studenten moeten meestal met succes een reeks academische cursussen voltooien. Liberale kunstprogramma's kunnen interdisciplinair van aard zijn en zich richten op onderwerpen uit verschillende academische disciplines, zoals sociale, natuurlijke en gedragswetenschappen en de menswetenschappen. Cursussen vereisen vaak dat studenten kritisch denken toepassen op complexe vraagstukken. Mogelijk moeten studenten een scriptie voltooien om hun beheersing van een specifiek onderwerp te demonstreren. Masteropleidingen in de vrije kunsten zijn aantrekkelijke opties voor studenten die waarderen dat ze hun leerervaringen kunnen afstemmen op hun persoonlijke leerdoelen.

Het behalen van een Master in Liberal Arts helpt afgestudeerden vaak bij het verfijnen van vaardigheden die kunnen worden gebruikt om een ​​baan te vinden, promoties of hogere lonen. Afgestudeerden krijgen meestal effectieve communicatievaardigheden, kritisch denken vaardigheden en organisatorische vaardigheden.

De kosten voor het voltooien van een masteropleiding in de vrije kunsten zijn afhankelijk van vele factoren, zoals de programmaduur en de registratiestatus. Specifieke kosteninformatie kan rechtstreeks bij elke instelling worden opgevraagd.

Degenen die een Master in Liberal Arts behalen, merken vaak dat ze zeer gegeerd zijn voor een geavanceerde loopbaan. Afhankelijk van de focus van het studiewerk van een student, kan hij of zij een baan vinden als maatschappelijk werker, socioloog of specialist op het gebied van human resources, werken met mensen en interpersoonlijke en gemeenschapsproblemen oplossen. Afgestudeerden kunnen ook economen, schrijvers of grafisch ontwerpers worden, met behulp van hun financiële of creatieve specialisaties om de wereld te analyseren.

Het behalen van een Master in Liberal Arts zou een sleutelrol kunnen spelen in de loopbaanontwikkeling. Instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld bieden dit type programma. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Meester Van De Liberale Studies

Fort Hays State University Graduate School
Campus of Online Voltijd Deeltijd 31 uur August 2018 Verenigde Staten Wichita +1 more

Het verdienen van een Master of Liberal Studies diploma van Fort Hays State University kan u helpen anders zie je de wereld. Als je verder komt in je programma, ontwikkel je (of te verdiepen) [+]

Master of Liberal Studies Het verdienen van een Master of Liberal Studies diploma van Fort Hays State University kan u helpen anders zie je de wereld. Als je verder komt in je programma, ontwikkel je (of te verdiepen) het kritisch denken vaardigheden die je nodig hebt om een ​​wijzer consument van kennis geworden, steeds beter in staat om te begrijpen en evalueren van de intellectuele arbeid van elke discipline. Belangrijker nog, als je begint om de wereld anders te zien, kunt u nieuwe manieren om een ​​positief effect hebben op de wereld om je heen te ontdekken. Ontworpen met de werkende professional in het achterhoofd, de 31-credit uur Master of Liberal Studies opleiding maakt het voor u gemakkelijker om werk en persoonlijke verplichtingen in evenwicht te brengen om uw educatieve doelen te bereiken. Concentraties zijn beschikbaar in: Kunst Corporate Communications Digital Cinema Production Gerontologie Global Management Globale studies Gezondheidswetenschappen International Enterprise Leadership Literatuurwetenschappen management informatie systemen Wiskunde Muziek Politiek Leiderschap en Openbare Dienst Politieke Wetenschappen Publieke administratie Landelijke Advocacy Wetenschappelijk onderwijs ... [-]


Meester In De Vrije Kunsten

University of St. Thomas
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Houston +1 more

[+]

Kies uit 18 verschillende gebieden van onderzoek naar een opleiding die uw belangen en doelen past aanpassen.

Keuze - Vrijheid - Flexibiliteit De 36-credit uur Master in Liberal Arts programma (MLA) appelleert aan een diverse groep van studenten die professionele vooruitgang, toegang zoeken tot doctoraatsprogramma's of persoonlijke verrijking.

Concentratiegebieden

[-]

Master In De Liberale Studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden September 2018 Spanje Barcelona België Brussel Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokyo Antwerpen +9 more

MLS - Master in Liberal Studies (60 studiepunten) [+]

Onze graduate programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor het hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-akkoorden. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek voor het afstuderen worden ingediend. Niet alle programma's worden aangeboden op alle campussen. Raadpleeg het programmaschema voor verdere details.

Cursussen

Graduate opleidingen zijn verdeeld in kernvakken en specialisatie cursussen. Keuzevakken kunnen gekozen worden uit een van de geplande cursussen aangeboden op de graduate niveau. Specialisatie cursussen zijn gepland op basis van inschrijvingen en kunnen niet beschikbaar zijn op alle campussen. Specialisatie cursussen gepland zijn beschikbaar voor alle studenten ook als keuzevakken. Raadpleeg het programmaschema voor verdere details. Raadpleeg de cursus overzicht voor de lijst met beschikbare cursussen. Studenten worden geadviseerd om cursussen te voltooien en verdien credits op het hoogste niveau mogelijk te maken.... [-]