MASTERSTUDIES

Master's Opleidingen in Voedselveiligheid in Portugal

Om met succes een Masters diploma te krijgen, moet u een aantal studiepunten te verkrijgen door het passeren van de afzonderlijke modules. Meest onderwezen Masters hebben een aantal core modules die je moet nemen en om de kwalificatie te verkrijgen. De beoordeling van het onderzoek Masters is bijna altijd volledig door een enkel proefschrift module of project.

Omdat het voedsel is een basic life noodzaak, moet het veilig worden bewaard tegen verontreiniging ziekte of infectie te voorkomen. voedselveiligheid specialisten taak observeren en testen voedselsteekproeven om de integriteit van de producten teneinde de algemene bevolking te beschermen.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Masters in Voedselveiligheid in Portugal

2 Resultaten in Voedselveiligheid, Portugal Filter

Master's degree in kwaliteit en levensmiddelentechnologie

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Portuguese
Campus

De algemene doelstellingen van deze cursus van Master in Food Quality and Technology, de verwerving en verdere ontwikkeling van de wetenschappelijke en technische kennis in Fo ...

Lees meer

Meester in het beheer van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid

IMF Business School Portugal
Masters
<
Deeltijd
<
720 uur
Portuguese
Online

De Master in voedselveiligheid en kwaliteit kunt u wetenschappelijke kennis in de food sector aan te passen aan de wettelijke bepalingen in voortdurende verandering en verbete ...

Lees meer