Master's Opleiding in Voedselveiligheid als Noorwegen

Beste Masters Programma's in Voedselveiligheid als Noorwegen

Voedselveiligheid

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

De groeiende gebied van voedselveiligheid is belast met het toezicht op wat mensen eten in elke fase van boer tot bord. Gekwalificeerde voedselveiligheid experts zijn nodig om de kwaliteit en veilige praktijken in de detailhandel, de institutionele instellingen, en de productie-installaties te verzekeren.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Als is een gemeente in de Noorse provincie genoemd als Akershus. Het is een van de snelst groeiende gemeenten in Akershus. Omdat de gemeente faciliteert agrarische activiteiten, zijn de hoge scholen ook het aanbieden van life sciences en agrarische specialisaties. Norweigan University of Life Sciences is het toonaangevende openbare universiteit.

Beste Masters in Voedselveiligheid als in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar August 2018 Noorwegen Ås

[+]

Graduate Studies in Voedselveiligheid als Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]