Master's Programma in Voedselveiligheid in Noorwegen

Bekijk alle Master Programma's in Voedselveiligheid in Noorwegen

Voedselveiligheid

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Voedselveiligheid specialisten kan verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de behandeling van de producten, het testen van monsters voor mogelijke verontreiniging, en het beheer van de inspectie of certificering van consumptiegoederen zijn. Dit veld is in de hoge vraag als voedsel wordt geïmporteerd en wereldwijd geëxporteerd naar de eisen van het publiek te voldoen.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Masters Opleiding in Voedselveiligheid in Noorwegen

Lees meer

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Campus 2 jaar January 2019 Noorwegen As

[+]

Beste Master's Opleidingen in Voedselveiligheid in Noorwegen. Zweedse universiteit voor landbouwwetenschappen (SLU) University of Iceland (UoI) [-]