MASTERSTUDIES

3 Masters Programma's in Vliegtuigonderhoud 2020

Een master's degree is een graduaat die wordt afgelegd nadat een student zijn of haar niet-gegradueerde opleiding heeft afgerond. Over het algemeen kiezen studenten ervoor om dit diploma te behalen wanneer ze een expert willen worden in hun vakgebied of wanneer ze betere arbeidsmogelijkheden willen.

Wat is een meester in vliegtuigonderhoud? Een Master in Aircraft Maintenance is een diploma dat wordt aangeboden aan studenten die de luchtvaartindustrie willen betreden, met name de burgerluchtvaartsector. Dit geldt voor alle commerciële en persoonlijke luchtvaartmaatschappijen. Deze graad is meestal ontworpen om de weg vrij te maken voor studenten om managers te worden in verschillende luchtvaartbeheersprogramma's. Studenten krijgen vaak een analytische en praktische aanpak zodat ze alle uitdagingen van het luchtvaartonderhoud kunnen aangaan, zoals het volgen van voorschriften, het uitvoeren van inspecties, het uitvoeren van reparaties en het werken in een stressvolle en snelle omgeving.

Wanneer studenten hun opleiding luchtvaartonderhoud afronden, hebben ze meestal geleerd om uitdagingen aan te gaan. Daarnaast kunnen ze leren om goed te analyseren en hun kritische denkvaardigheden gebruiken om in de industrie te werken. Ze krijgen ook vaak leiderschapsvaardigheden om hen te helpen de leiding te nemen.

Er zijn geen vaste kosten als het gaat om het behalen van een masterdiploma. Dit varieert afhankelijk van waar studenten zich bevinden en welke school ze kiezen. Bij het beslissen over een school is het belangrijk dat studenten de prijs controleren voordat ze beginnen.

Als het gaat om het worden van een meester in het onderhoud van vliegtuigen, zijn er veel banen die zich kunnen voordoen. Het masterdiploma wordt meestal gebruikt voor loopbaanontwikkeling, maar afgestudeerden die het veld betreden, kunnen proberen een baan te krijgen als beheerder van luchtvaartonderhoud of als opvoeder. De manager van het luchtvaartbeheer zou toezicht houden op de teams die het vliegtuig onderhouden. Als opvoeder kunnen afgestudeerden anderen leren over het veiligheids- en onderhoudsprotocol met vliegtuigen.

Naarmate de technologie vordert, kiezen veel studenten ervoor om hun cursussen online te volgen. Voor wie op zoek is naar een Master in Aircraft Maintenance, kunnen online lessen beschikbaar zijn, evenals lessen op lokale universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Vliegtuigonderhoud Filter

Luchtvaartactiviteiten na de masteropleiding

ESTACA
Executive opleidingen
sep 2020
<
Voltijd
31 May 2020
Engels
Campus

De moderne luchtvervoersindustrie heeft ingenieurs nodig die meer hebben dan de traditionele technische vaardigheden. De luchtvaartmaatschappijen moeten zorgen voor wereldwijd ...

Lees meer

Meester in de lucht transport management

Georgian Aviation University
Executive opleidingen
aug 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Faculteit Air Transport Business Administration and Management bereidt specialisten van Bachelor en Master diploma met afstudeerrichting: Air Transport Management.

Lees meer

Master in Management en Aeronautical Maintenance Technology

Atlântica
Executive opleidingen
<
Deeltijd
<
2 jaren
Portugees
Campus

De tweede cyclus van studies in Management en Aeronautical Maintenance Technologies van Atlântica is een cursus die erop gericht is in te spelen op de behoeften van de huidige ...

Lees meer