Masters in Vliegtuigonderhoud

Top 4 Masters Opleidingen in Vliegtuigonderhoud 2019

Een master's degree is een graduaat die wordt afgelegd nadat een student zijn of haar niet-gegradueerde opleiding heeft afgerond. Over het algemeen kiezen studenten ervoor om dit diploma te behalen wanneer ze een expert willen worden in hun vakgebied of wanneer ze betere arbeidsmogelijkheden willen.

Wat is een meester in vliegtuigonderhoud? Een Master in Aircraft Maintenance is een diploma dat wordt aangeboden aan studenten die de luchtvaartindustrie willen betreden, met name de burgerluchtvaartsector. Dit geldt voor alle commerciële en persoonlijke luchtvaartmaatschappijen. Deze graad is meestal ontworpen om de weg vrij te maken voor studenten om managers te worden in verschillende luchtvaartbeheersprogramma's. Studenten krijgen vaak een analytische en praktische aanpak zodat ze alle uitdagingen van het luchtvaartonderhoud kunnen aangaan, zoals het volgen van voorschriften, het uitvoeren van inspecties, het uitvoeren van reparaties en het werken in een stressvolle en snelle omgeving.

Wanneer studenten hun opleiding luchtvaartonderhoud afronden, hebben ze meestal geleerd om uitdagingen aan te gaan. Daarnaast kunnen ze leren om goed te analyseren en hun kritische denkvaardigheden gebruiken om in de industrie te werken. Ze krijgen ook vaak leiderschapsvaardigheden om hen te helpen de leiding te nemen.

Er zijn geen vaste kosten als het gaat om het behalen van een masterdiploma. Dit varieert afhankelijk van waar studenten zich bevinden en welke school ze kiezen. Bij het beslissen over een school is het belangrijk dat studenten de prijs controleren voordat ze beginnen.

Als het gaat om het worden van een meester in het onderhoud van vliegtuigen, zijn er veel banen die zich kunnen voordoen. Het masterdiploma wordt meestal gebruikt voor loopbaanontwikkeling, maar afgestudeerden die het veld betreden, kunnen proberen een baan te krijgen als beheerder van luchtvaartonderhoud of als opvoeder. De manager van het luchtvaartbeheer zou toezicht houden op de teams die het vliegtuig onderhouden. Als opvoeder kunnen afgestudeerden anderen leren over het veiligheids- en onderhoudsprotocol met vliegtuigen.

Naarmate de technologie vordert, kiezen veel studenten ervoor om hun cursussen online te volgen. Voor wie op zoek is naar een Master in Aircraft Maintenance, kunnen online lessen beschikbaar zijn, evenals lessen op lokale universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Meester in de lucht transport management

Georgian Aviation University
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Georgië Tbilisi

Faculteit Air Transport Business Administration and Management bereidt specialisten van Bachelor en Master diploma met afstudeerrichting: Air Transport Management. [+]

Faculteit Air Transport Business Administration and Management bereidt specialisten van Bachelor en Master diploma met afstudeerrichting:

Luchtvervoer Management (beschikbaar in het Engels) Financial accounting en management Boekhouding toerisme

Vocational educatieve programma's in luchtvracht opleiding van personeel en accountant training zijn ook beschikbaar.

Gebied van werkgelegenheid voor afgestudeerden zijn: luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, luchtvaart instanties, luchtvaart fabrieken, verzekeringsmaatschappijen, gouvernementele organisaties, banken etc.

Internationale kandidaten moeten presenteren volgende documenten toe te passen:

Kopie van het paspoort Certificaat van school afstuderen Certificaat die aanvrager woonde in het land van afstuderen aan de laatste 2 jaar Gebied van de werkgelegenheid: luchthavens Air Bedrijven Air Navigation "Tbilaviamsheni" Diverse Bouw Organizations Educatieve en Wetenschappelijke Instellingen computer Centers banken Civil Aviation Agency Reisbureaus etc. [-]

Meester in vliegtuigen systemen integratie

Carlos III University of Madrid
Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Spanje Madrid Barcelona Frankrijk Parijs Verenigd Koninkrijk Londen +5 more

De Master of Engineering in Aircraft Systems Integration is speciaal ontworpen voor afgestudeerde ingenieurs studenten en werkende professionals, die zich willen ontwikkelen en leiden van projecten van Systems Integration [+]

Master in de Aircraft Systems Integration

De Master of Engineering in Aircraft Systems Integration (MASI), gesponsord door Airbus Group-Spanje, is speciaal ontworpen voor recent afgestudeerde ingenieurs en werkende professionals die zich willen ontwikkelen en leiden van projecten van Systems Integration.

Onze cursussen worden gegeven in het Engels door internationaal erkende experts in hun vakgebied afkomstig van de belangrijkste spelers in de luchtvaart het bedrijfsleven, met inbegrip van de industrie, de academische wereld, de overheid en toezichthouders.

De MASI programma bestaat uit 90 studiepunten. De full-time programma omvat 12 maanden van de instructie op AIRBUS GROUP en UC3M, gevolgd door een Final Project worden voltooid binnen 6 maanden.... [-]


Post-master luchtvaartoperaties & onderhoud

ESTACA
Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De moderne luchtvaart industrie heeft behoefte aan ingenieurs die meer dan de traditionele technische vaardigheden hebben. De luchtvaartmaatschappijen moeten de mondiale veiligheid te garanderen tegen een betaalbare prijs. Hun ingenieurs hebben behoefte aan een globaal overzicht van de juridische en economische omgeving en een diepgaand begrip van de werking en het onderhoud processen om te gaan met de groeiende internationale concurrentie en een complexe regelgeving. [+]

Een innovatief programma sluit nauw aan bij industriële eisen

De moderne luchtvaart industrie heeft behoefte aan ingenieurs die meer dan de traditionele technische vaardigheden hebben. De luchtvaartmaatschappijen moeten de mondiale veiligheid te garanderen tegen een betaalbare prijs. Hun ingenieurs hebben behoefte aan een globaal overzicht van de juridische en economische omgeving en een diepgaand begrip van de exploitatie en het onderhoud processen om te gaan met de groeiende internationale concurrentie en een complexe regelgeving.

ESTACA biedt een Post-masteropleiding in de luchtvaart en het onderhoud dat van toepassing is op Airline, MRO operators, luchthaven exploitanten Aeronautical logistieke en lucht productiebedrijven. Het doel van deze eenjarige programma is om studenten de middelen om de organisatie en de economie van de luchtvaart industrie te begrijpen bieden. Zij zullen in nauw contact met onze partners (Aircraft fabrikanten, Airlines, MRO operators, Airport operators, zodat ze in staat zijn om hun theoretische kennis direct toepassen op concrete gevallen zal zijn. De Air Regels zijn de hoeksteen van deze cursus en worden bestudeerd met verschillende benaderingen.... [-]


Master in Management en Aeronautical Maintenance Technology

Atlântica
Campus Deeltijd 2 jaar November 2019 Portugal Barcarena

De tweede cyclus van studies in Management en Aeronautical Maintenance Technologies van Atlântica is een cursus die erop gericht is in te spelen op de behoeften van de huidige arbeidsmarkt en is bedoeld om professionals op te leiden met geavanceerde vaardigheden en kennis in de luchtvaart, of aanverwante gebieden, essentieel voor de oefening van engineeringactiviteiten in een groeiende industrie in Portugal. [+]

cursus beschrijving

De tweede cyclus van studies in Management en Aeronautical Maintenance Technologies van Atlântica is een cursus die erop gericht is in te spelen op de behoeften van de huidige arbeidsmarkt en is bedoeld om professionals op te leiden met geavanceerde vaardigheden en kennis in de luchtvaart, of aanverwante gebieden, essentieel voor de oefening van engineeringactiviteiten in een groeiende industrie in Portugal.

Het heeft als doel postuniversitaire professionals op te leiden die technische en professionele leiderschapsvaardigheden demonstreren en het aanpassingsvermogen dat nodig is in een steeds veranderende samenleving.

De cyclus van studies tracht ook studenten aan te trekken van andere opleidingscursussen in andere instellingen voor hoger onderwijs en professionals op het gebied van mechanica, elektrotechniek, civiele techniek, enz. die zich willen specialiseren en vooruitgang willen boeken in hun carrière. Het moet ook zorgen voor de vaardigheden die de Masters in staat stellen om aanvullende training te volgen (3e cyclus) en is geïntegreerd in de mondiale strategie van Atlântica en de industriële partner Carbures in Portugal.... [-]