Master's in Visagie

Top Masters in Visagie 2017

Visagie

Een master's degree is een postgraduaat in een bepaald gebied van de praktijk die resulteert in een hoge mate van vaardigheid of kennis. Het hebben van een master's degree geeft u een professionele rand, waardoor u een begeerde niveau van deskundigheid op uw vakgebied, met inbegrip van het beheer en onderzoeksvaardigheden die meestal dit niveau van het onderwijs te begeleiden.

Wat is een Master in cosmetica? Cosmetologie is een gebied dat mensen helpt hun uiterlijk te verbeteren; Dit kan worden bereikt door technieken die op het lichaam of de huid. Cosmeticaspecialisten leren over schoonheidsbehandelingen, cosmetica en haar en nagelverzorging. Master cosmeticaspecialisten hebben extra opleiding en ervaring dan gewone cosmetologists, met inbegrip van kennis uit opleidingen in de anatomie, fysiologie en business management. De master schoonheidsspecialist opleiding bereidt meestal studenten om een ​​staat licentie-examen af ​​te leggen.Op niveau van de meester, zullen de studenten hebben meestal enige werkervaring in het veld en moet het onderwijs blijven leren over nieuwe producten en technieken binnen de cosmetica.

Banengroei voor cosmeticaspecialisten zal naar verwachting stijgen, en na voortgezet onderwijs op dit gebied kunt u aan de top van de lijst voor de beste posities in hotels en kuuroorden. Kansen zullen bredere voor degenen die de extra vaardigheid in bacteriologie en zakelijke en wie kan een breed scala aan diensten aan te bieden.

De extra cursussen en licenties voor een master's onderwijs vereist meestal vijf semesters van de klassen en een jaar werkervaring. Scholen hebben verschillende prijzen en vergoedingen, dus zorg ervoor dat wat onderzoek te doen voordat het verzenden van applicaties om de instellingen u de beste bevalt.

Afgestudeerden bekwamen in de chemische zwaaien, het strekken, haircutting, haarkleuring, haar behandelingen, harsen, make-up, gezichtsbehandelingen en manicures.Kappers en cosmeticaspecialisten kunnen zelfstandigen, ruimte huren op een salon, of het werk in het uiterlijk-bewuste industrieën zoals modellering en acteren zijn. Theatrale make-up artiesten en schoonheidsspecialisten zijn ook posities beschikbaar voor graad-houders.

Als schoonheidsspecialiste klinkt als een boeiende carrière voor u, overwegen welke velden van de praktijk bent u het meest geïnteresseerd zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Meester In De Beauty-industrie Beheer (Milan) - Italiaanse Pad

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Voltijd 11 maanden October 2017 Italië Milaan

Een master onderscheidt zich door zijn praktische en operationele aanpak van het onderwijs en door de aanwezigheid van prestigieuze getuigenissen van managers en succesvolle ondernemers, evenals rondleidingen en outdoor sessies op belangrijke industrie merken. Een van de onderwerpen die besproken, zal speciale aandacht worden besteed aan nieuwe retail kanalen, e-commerce, naar digitaal en nieuwe instrumenten van social media marketing. [+]

Masters Programma's in Visagie. Een innovatief programma gericht op technische en leidinggevende vaardigheden te verwerven om te passen in een sector, die van schoonheid en wellness, groeiende en groeiende behoefte aan specifieke vaardigheden. De lessen van de Meester, geheel in het Italiaans, Worden gekenmerkt door praktische en operationele gesneden lezingen en de aanwezigheid van prestigieuze getuigenissen van managers en succesvolle ondernemers, maar ook tochten en outdoor sessies op belangrijke industrie merken. Een van de onderwerpen die besproken, zal speciale aandacht worden besteed aan nieuwe retail kanalen, e-commerce, naar digitaal en nieuwe instrumenten van social media marketing. Voldoende ruimte zal ook worden gewijd aan de customer experience en nieuwe consument koopt verwerkt 3.0, en voor de internationalisering van de industrie strategieën. STRUCTUUR 1ste Master in Beauty Industry management, full-time, het aantal gesloten en verplichte aanwezigheid, een totale duur van 11 maanden van de opleiding: - 5 maanden van de klassikale training - 6 maanden stage ter ondersteuning van klassikaal onderwijs, de afstandsonderwijs sessies worden gepland met het gebruik van e-learning platform van de Business School van de Sole 24 Ore, een speciale webomgeving, waardoor, in remote mode, kunt u documenten, hand-outs, multimedia cursussen bekijken en interactie met collega's en ook docenten in samenwerkend leren. PROGRAMMA Module 1 - Grondbeginselen van de directie: elementen economie en business management 2 Module - Het gebied van beauty, wellness en lifestyle. economische omvang en marktstructuur 3 Module - Klantenservice ervaring en nieuwe koopkracht van de consument processen 4 Module - Marketing, prijsstelling en brand management... [-]