MASTERSTUDIES.CO.NL

Beste Masters in Vietnam 2019/2020

Voor studenten op zoek naar een unieke bestemming voor graduate onderwijs, kan Vietnam een ​​uitstekende keuze. Studenten van over de hele wereld hebben ontdekt dat er een Master in Vietnam en zijn niet alleen ervaren een uitstekende opleiding, maar ook een werkelijk prachtige gelegenheid voor persoonlijke, culturele, professionele en intellectuele groei. Master in Vietnam programma's zijn van hoge kwaliteit en de universiteiten hebben uitstekende faciliteiten. Naast deze redenen, studenten van de Master in de Vietnam-programma's genieten van geweldige keuken, prachtige natuurlijke landschappen, warme en gastvrije mensen, dynamische steden en de mogelijkheden voor reizen door Azië.

Enkele van de meest populaire programma opties voor een Master in Vietnam zijn in het bedrijfsleven, bankwezen en financiën, engineering en marketing. Er zijn ook programma-opties in de informatie technologie, engineering, de harde wetenschappen, en de volksgezondheid, onder anderen.Master in Vietnam programma's hebben ook full-time, part-time, en online studies voor wie op zoek is flexibiliteit in de planning.

Meer informatie over een Master in Vietnam door te zoeken op de onderstaande programma's. Neem de volgende stap vandaag nog!

gevonden resultaten Filter

Master of Software Engineering (MSE)

FPT University
Campus Voltijd 18 maanden Vraag informatie aan Vietnam Hanoi

Meester van projectmanagement in de bouw

Asian Institute of Technology
Campus Deeltijd 1 jaar Vraag informatie aan Thailand Bangkok Myanmar Yangon Vietnam Ho Chi Minh Stad Hanoi +5 more

De Asian Institute of Technology bevordert technologische verandering en duurzame ontwikkeling in de regio Azië-Pacific via het hoger onderwijs, onderzoek en outreach. Opgericht in Bangkok in 1959, heeft AIT geworden

Meester in de wereldwijde productie, engineering en het beheer

Vietnamese-German University
Campus Voltijd 2 jaren Vraag informatie aan Vietnam Ho Chi Minh Stad

Global Production Engineering and Management is een full-time 2-jarige Master Program aangeboden op vgu door de Technische Universität Berlin.

Master in de duurzame stedelijke ontwikkeling

Vietnamese-German University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

Het Master programma "Duurzame stedelijke ontwikkeling" (SUD) aan de Vietnamese-Duitse University (vgu) is een interdisciplinair programma, waarin de onderwerpen op het gebied van het verkeer planning, management en economie, civiele techniek, stedelijk beheer en planning, ecologie en sociale wetenschappen.

Master in de mechatronica en sensorsystemen technologie

Vietnamese-German University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

Van touch screens en camera's in mobiele telefoons te sterk geautomatiseerde robots in de moderne productie-installaties: het is duidelijk dat de sensoren en hun toepassingen een belangrijk deel van de technologie in de techniek zijn geworden.

Meester in de computationele techniek

Vietnamese-German University
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

De Computational engineering Master programma bereidt studenten in de theorie en de toepassing van computer-based simulatietechnieken.

Meester in bedrijfsinformatiesystemen

Vietnamese-German University
Campus Deeltijd 5 semesters September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

De Master of Business Information Systems is een professionele graduate programma dat studenten voorbereidt op een loopbaan als innovatief bedrijf technologen.

Master in Petroleum Engineering

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

Vietnam wordt geëvalueerd met een grote hoeveelheid olie

Master in telecommunicatie-engineering

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

Elektronica

Master in bouwmanagement

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Voltijd 2 jaren September 2020 Vietnam Ho Chi Minh Stad

Vietnam heeft zich de afgelopen tien jaar snel ontwikkeld, maar het infrastructuursysteem voor het dagelijks leven en de productie van Vietnam is ontoereikend, wat een hoogwaardig personeelsbestand vereist in bouwgebieden met essentiële vaardigheden, met name managementvaardigheden wanneer Vietnam toetreedt tot de ASEAN Economische Gemeenschap (AEC) ).

Master in management van innovatie / management van innovatieve projecten

Université de Nantes
Campus Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Vietnam Hanoi

Dit programma biedt studenten een solide theoretische basis in managementwetenschap en innovatiebeheer om inzicht te krijgen in innovatie en ondernemersdynamiek.

MBFA Master Course Banking Finance Insurance - Internationaal

Université de Nantes
Campus Deeltijd 15 maanden Vraag informatie aan Vietnam Hanoi

Deze training is gebaseerd op de ervaring van IAE Nantes - Economics

Master in Community Organizing and Social Activism (COSA)

IPSL Institute for Global Learning
Combinatie van online en op de campus Voltijd 13 maanden Januari 2020 Verenigde Staten Portland Peru Cusco Colombia Medellín Vietnam Hanoi Tanzania Arusha Griekenland Thessaloniki Samothraki +11 more

Via IPSL's onafhankelijk ontworpen en samengestelde reflectieseminars, "Community Organizing and Social Activism (COSA)", krijgen studenten een fundament van de geschiedenis en de belangrijkste praktijken van gemeenschapsvorming en maatschappelijke betrokkenheid, van binnenlands en internationaal vrijwilligerswerk, gemeenschapsorganisatie, sociale bewegingen aan de basis, en activisme.

Master in internationale ontwikkeling

IPSL Institute for Global Learning
Combinatie van online en op de campus Voltijd 13 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Portland Peru Cusco Colombia Medellín Cartagena Vietnam Hanoi Tanzania Arusha Griekenland Thessaloniki Samothraki +12 more

Onafhankelijk ontworpen en samengesteld curriculum dat inspeelt op actuele maatschappelijke kwesties sluit aan bij service- en onderzoeksmogelijkheden en weerspiegelt de interesses van studenten en de nieuwste trends op het gebied van internationale ontwikkeling.