close

Filters

Resultaten weergeven

Masters Programma's in Verwarming en Ventilatie 2021

Een master's degree is die eerste stap na undergraduate school in het bevorderen van jezelf en je opleiding. Het vereist over het algemeen een bachelordiploma om te solliciteren en duurt ongeveer twee jaar full-time studie om te voltooien. Wat is een meester in verwarming en ventilatie? Een master in verwarming en ventilatie stelt u in staat om carrière te maken in het ontwerpen, ontwerpen,… Meer informatie

Een master's degree is die eerste stap na undergraduate school in het bevorderen van jezelf en je opleiding. Het vereist over het algemeen een bachelordiploma om te solliciteren en duurt ongeveer twee jaar full-time studie om te voltooien.

Wat is een meester in verwarming en ventilatie? Een master in verwarming en ventilatie stelt u in staat om carrière te maken in het ontwerpen, ontwerpen, installeren en onderhouden van verwarmings- en airconditioningsystemen in nieuwe en bestaande structuren. U moet de fijne kneepjes van het luchtstroom- en luchtstroombeheer leren om klanten die nieuwe en bijgewerkte verwarmings- en ventilatiesystemen nodig hebben het best te kunnen bedienen. Het programma omvat ook aandacht voor analyse, onderzoek en ontwikkelingsmethoden.

De voordelen van het verkrijgen van een Master in verwarming en ventilatie omvatten vaak een nieuw en diepgaand begrip van hoe die specifieke technologie werkt, waardoor u in staat bent om uw eigen apparaat te onderhouden zonder een kostbaar serviceteam in te schakelen. Je kunt ook nieuwe vaardigheden opdoen in design en kritisch denken.

De kosten van een masterprogramma verschillen per school in elke regio. Neem contact op met de scholen waarin u bent geïnteresseerd om exacte kosten te bepalen.

Loopbanen gerelateerd aan een Master in Verwarming en Ventilatie lopen sterk uiteen. U kunt ervoor kiezen om te gaan ontwerpen als een ingenieur en nieuwe en opwindende methoden te ontwikkelen voor het verwarmen en koelen van ruimtes. U kunt ervoor kiezen om uw eigen verwarmings- en ventilatiebedrijf te starten en CEO van uw eigen bedrijf te worden. Dat bedrijf kan zich richten op de installatie van nieuwe systemen en het updaten van oude systemen, maar u kunt er ook voor kiezen onderzoeker of analist van bestaande systemen voor efficiëntie te worden. Schrijver of redacteur voor technische informatie over verwarming en ventilatie is een andere optie die mogelijk voor u open staat met een masterdiploma.

Je zou moeten zien dat verschillende instellingen over de hele wereld een Master in verwarming en ventilatie aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
South Ural State University
chelyabinsk , Rusland

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, systemen e ... +

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, systemen en complexen van hoge temperatuur en lagetemperatuurtechnologie; stoom- en warmwaterketels voor verschillende doeleinden; de reactoren en stoomgeneratoren van kerncentrales; stoom- en gasturbinemotoreenheden, gecombineerde cyclus en gasturbine-installaties. -
Master
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op