Master Opleiding in Verwarming en Ventilatie

Top 2 Graduate Studies in Verwarming en Ventilatie 2018/2019

Een master's degree is die eerste stap na undergraduate school in het bevorderen van jezelf en je opleiding. Het vereist over het algemeen een bachelordiploma om te solliciteren en duurt ongeveer twee jaar full-time studie om te voltooien.

Wat is een meester in verwarming en ventilatie? Een master in verwarming en ventilatie stelt u in staat om carrière te maken in het ontwerpen, ontwerpen, installeren en onderhouden van verwarmings- en airconditioningsystemen in nieuwe en bestaande structuren. U moet de fijne kneepjes van het luchtstroom- en luchtstroombeheer leren om klanten die nieuwe en bijgewerkte verwarmings- en ventilatiesystemen nodig hebben het best te kunnen bedienen. Het programma omvat ook aandacht voor analyse, onderzoek en ontwikkelingsmethoden.

De voordelen van het verkrijgen van een Master in verwarming en ventilatie omvatten vaak een nieuw en diepgaand begrip van hoe die specifieke technologie werkt, waardoor u in staat bent om uw eigen apparaat te onderhouden zonder een kostbaar serviceteam in te schakelen. Je kunt ook nieuwe vaardigheden opdoen in design en kritisch denken.

De kosten van een masterprogramma verschillen per school in elke regio. Neem contact op met de scholen waarin u bent geïnteresseerd om exacte kosten te bepalen.

Loopbanen gerelateerd aan een Master in Verwarming en Ventilatie lopen sterk uiteen. U kunt ervoor kiezen om te gaan ontwerpen als een ingenieur en nieuwe en opwindende methoden te ontwikkelen voor het verwarmen en koelen van ruimtes. U kunt ervoor kiezen om uw eigen verwarmings- en ventilatiebedrijf te starten en CEO van uw eigen bedrijf te worden. Dat bedrijf kan zich richten op de installatie van nieuwe systemen en het updaten van oude systemen, maar u kunt er ook voor kiezen onderzoeker of analist van bestaande systemen voor efficiëntie te worden. Schrijver of redacteur voor technische informatie over verwarming en ventilatie is een andere optie die mogelijk voor u open staat met een masterdiploma.

Je zou moeten zien dat verschillende instellingen over de hele wereld een Master in verwarming en ventilatie aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Master in warmte- en krachttechniek

South Ural State University
Campus Voltijd September 2018 Rusland Tsjeljabinsk

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, systemen en complexen van hoge temperatuur en lagetemperatuurtechnologie; stoom- en warmwaterketels voor verschillende doeleinden; de reactoren en stoomgeneratoren van kerncentrales; stoom- en gasturbinemotoreenheden, gecombineerde cyclus en gasturbine-installaties. [+]

De objecten van professionele activiteit: thermische en kerncentrales, energievoorzieningssystemen van ondernemingen, objecten met een klein vermogen, installaties, systemen en complexen van hoge temperatuur en lagetemperatuurtechnologie; stoom- en warmwaterketels voor verschillende doeleinden; de reactoren en stoomgeneratoren van kerncentrales; stoom- en gasturbine-energie-eenheden, gecombineerde cyclus en gasturbine-installaties; installaties voor de productie van gecomprimeerde en vloeibaar gemaakte gassen, compressoren, koelsystemen; installatie van airconditioningsystemen; warmtepompen; chemische reactoren, brandstofcellen, elektrochemische energie-eenheden; installatie van waterstofenergie; hulpverwarmingstechniek apparatuur; apparaten voor warmte- en massaoverdracht voor verschillende doeleinden; warmte- en elektriciteitsnetwerken; warmtetechniek en elektrische apparatuur voor industriële installaties; installatie van airconditioningskoelmiddelen en werkvloeistoffen; procesvloeistoffen, gassen en dampen, smelten, vast en los lichaam als het koelmiddel en de werkende energie- en warmtetechniekinstallaties; brandstof en olie; normatieve en technische documentatie en standaardisatiesysteem; systeemdiagnose en geautomatiseerde besturing van technologische processen in warmtekrachttechniek en warmtetechniek.... [-]


Master - Heat gemeenten en bedrijven

Far Eastern Federal University
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Rusland Vladivostok

Het programma combineert theoretische en praktische opleiding op het gebied van ontwerp, bouw, installatie en bediening van warmte en gasvoorziening systemen, ventilatie en airconditioning van gebouwen en warmte-centrales, techniek en apparatuur bouwprojecten, de invoering van energiebesparende en milieutechnologieën. [+]

programma-overzicht

Het programma combineert theoretische en praktische opleiding op het gebied van ontwerp, bouw, installatie en bediening van warmte en gasvoorziening systemen, ventilatie en airconditioning van gebouwen en warmte-centrales, techniek en apparatuur bouwprojecten, de invoering van energiebesparende en milieutechnologieën.

Het programma gaat over de problemen van de hoge technologieën; system engineering analyse, wiskundige modellering en onderzoek.

verworven competentie houden van enquêtes om de status van natuurlijke en natuurlijke en door de mens gemaakte voorwerpen te beoordelen; bepalen van initiële ontwerpgegevens en berekening motivering controle voorwerpen; bezit van methoden voor het beoordelen van het innovatiepotentieel, het risico van de commercialisering van het project haalbaarheidsstudie ontworpen objecten en producten; kennis van methoden van het ontwerp en de bewaking van gebouwen en structuren, hun structurele elementen, waaronder berekeningsmethoden rechtvaardiging, inclusief het gebruik van algemene doeleinden en gespecialiseerde software en computersystemen en computer-aided design; ontwikkeling van de conceptuele, technische en gedetailleerde ontwerpen van complexe objecten, waaronder het gebruik van computer-aided design; kennis van methoden voor het ontwerpen van technische systemen van gebouwen en structuren, hun structurele elementen, met inbegrip van methoden van technische analyse systemen en professionele berekening software. Concurrentievoordelen hoog vermogen; gelegenheid om deel te nemen aan onderzoeksprojecten; beschikbaarheid van moderne laboratorium en technologische basis voor het onderwijsproces en wetenschappelijk onderzoek; integratie van educatieve en wetenschappelijke processen waarbij design research organisaties; Partnership met toonaangevende bouw en engineering bedrijven van de regio Verre Oosten. Het gebied van de professionele activiteit en werkgelegenheid ... [-]