Filter
Master Studies
Rusland Oblast Archangelsk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Master Programma's in Vergelijkende Literatuurwetenschap in de Verenigde Oblast Archangelsk Rusland

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Beste Masters in Vergelijkende Literatuurwetenschap in de Verenigde Oblast Archangelsk in Rusland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Vergelijkende Literatuurwetenschap, Oblast Archangelsk

Northern (Arctic) Federal University

Ontworpen door de noordelijke (arctische) Federale Universiteit en Haute Alsace University, de CLS-programma biedt een unieke kans in een binnen de wereld van de Franse e ... [+]

Master in de vergelijkende literatuurwetenschap Studies: Russisch - Franse Literaire Relaties Taal: Russisch, Frans Ontworpen door de noordelijke (arctische) Federale Universiteit en Haute Alsace University, de CLS-programma biedt een unieke kans in een binnen de wereld van de Franse en Russische literatuur bijgestaan ​​door hooggekwalificeerde internationale onderwijzend personeel te krijgen en hebben lezingen en tutorials, zowel in Rusland en Frankrijk academische mobiliteitsprogramma. Verplichte vakken:

• Vergelijkende Literatuurwetenschap

• Russische en Franse literatuur

• Interculturele Communicatie in Europa

• Frans en Russisch talen

• Master Thesis (30 ECTS) Keuzevakken:... [-]

Rusland Archangelsk
Vraag informatie aan
Frans,Russisch
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands