MASTERSTUDIES

Graduate Studies in Verandermanagement in de Verenigde Madrid Spanje

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Top Masters in Verandermanagement in de Verenigde Madrid in Spanje

2 Resultaten in Verandermanagement, Madrid Filter

Master in bedrijfsinnovatie in Barcelona

GBSB-Global Business School
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
9 maanden
Engels
Campus

Het Master of Business Innovation-programma bij GBSB Global in Barcelona, een van de meest innovatieve hubs van Spanje, helpt u daarbij! Het leert studenten hoe ze wereldwijde ...

Lees meer

Master in Digital Business in Madrid

GBSB-Global Business School
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
9 maanden
Engels
Campus

De Master in Digital Business in Madrid is een van de meest innovatieve masterprogramma's. Case studies, industriële bezoeken, paneldiscussies, rollenspellen, workshops en and ...

Lees meer