MASTERSTUDIES

Masters in Veeteelt in Mexico

Een masters verwijst naar de voltooiing van een graduate studie programma dat bereidt studenten om hun kennis van een bepaald onderwerp verder of vooraf hun carrière. De meerderheid van de meesters van de staat of openbare universiteiten verleend.

Het bestuderen van veeteelt kan bestaan ​​uit levenswetenschappen zoals biologie, genetica, plantkunde en meer met betrekking tot veeteelt en zorg. Studenten die voor dit programma kiezen, kunnen doorgaan met het behalen van hogere graden of een loopbaan zoeken in een dierentuin, boerderij of laboratoriumomgeving.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Master's Programma in Veeteelt in Mexico

1 Resultaten in Veeteelt, Mexico Filter

Inter expertise in de veehouderij

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Executive opleidingen
jul 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Spaans
Campus

De Inter Master of Livestock Production (MIPPE) wordt voorgesteld als een programma gericht op onderzoek, kijken naar hun studenten het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden, ...

Lees meer