MASTERSTUDIES

Graduate Studies in de Verenigde Corpus Christi in de Verenigde Staten 2020

Een masters wordt toegekend aan studenten die postdoctoraal niveau studie hebben afgerond in een bepaald vakgebied of het gebied van de beroepspraktijk, terwijl het aantonen van een hoog niveau van meesterschap tijdens het proces.

Toegepaste kunsten zijn essentieel voor het maken van aantrekkelijke ontwerpen op alle terreinen van het leven. Zonder hen zou de wereld ongelooflijk saai. Een Master in Toegepaste Kunsten geeft u een dieper inzicht in het gebruik van kunst in deze praktische velden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Corpus Christi, Texas is een paradijs voor populaire surfers. Het werd beroemd gemaakt door de verfilming van Pearl Harbor in 2000. Er zijn heel veel instellingen voor hoger onderwijs in de stad aanbieden van opleidingen als geneeskunde en recht.

Master's Programma's in de Verenigde Corpus Christi in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Professionele Opleiding In Accounting (PPA)

Texas A & M University Corpus Christi College of Business
Executive opleidingen
<
Voltijd
<
2 jaren
Campus

Texas A & M University-Corpus Christi, door de vakgroep Accounting en Business Law in het College of Business, biedt een PPA die leidt tot de toekenning van de BBA en de M ...

Lees meer

Master Of Accountancy (Macc)

Texas A & M University Corpus Christi College of Business
Executive opleidingen
<
Voltijd
Campus

De Macc is bedoeld om professionele accountants voor te bereiden op hoge posities in accountantskantoren en ondernemingen, ontworpen om een ‚Äč‚Äčkans voor graduate studie in de b ...

Lees meer