MASTERSTUDIES

Masters in de Verenigde Selinsgrove in de Verenigde Staten 2020

Een Masters degree is een academische graad uitgereikt aan personen die met succes een hoger niveau van deskundigheid te duiden. Er zijn twee hoofdtypen van Meesters - onderwezen en onderzoek.

Een Master is een graduate-level academische programma dat ongeveer twee jaar verder dan een bachelor's degree nodig is om te ontvangen. Master's worden aangeboden in vele verschillende specialiteiten, en afhankelijk van de school, kunnen ze ook worden aangeboden online of in persoon. Het verdienen van een Master kan leiden tot meer kansen op werk voor afgestudeerden.

 

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Master Programma's in de Verenigde Selinsgrove in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Master of Education in Curriculum en Instructie

Susquehanna University
Executive opleidingen
24 aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
12 maanden
31 May 2020
Engels
Campus

Susquehanna University biedt een Master of Education aan die door internationale studenten in 1 of meer jaar kan worden afgerond. Opvoeders over de hele wereld worden uitgenod ...

Lees meer